menu
Kreativitás Határok Nélkül

Vasalható Gyöngy Szett: Kreativitás Határok Nélkül!

 

Amikor a gyermeki kreativitás a kézügyességgel és a színfelismeréssel találkozik, igazi művészet születhet. Legyen szó egyszerű formákról vagy komplex alkotásokról, a Vasalható Gyöngy Szett minden igényt kielégít!

 

 

 

Az alkotás élménye

 

Képzelje el, ahogy a gyermekének szeme ragyog, amikor először vesz kezébe egy-egy színes gyöngyöt, majd később, amikor már maga alkot komplex képeket és díszeket. Ez az élmény vár minden kis művészre ezzel a készlettel.

 

Minden, ami szükséges egy dobozban

 

A készletben található 5000 darab gyöngy lehetővé teszi, hogy a gyerekeknek ne kelljen kompromisszumokat kötniük. A színes paletta a fehértől kezdve a citromsárgán át, a rózsaszínig minden árnyalatban kielégíti a fiatal művészek igényeit. A fekete talpaknak köszönhetően az elkészült művek még látványosabbak és tartósabbak lehetnek.

 

Könnyű hordozhatóság

 

Nem csak otthon, hanem bárhol használható! A praktikus tárolódoboznak köszönhetően könnyedén magaddal viheted – csak fogd meg a fülét és indulás. Így az unalom sosem követ minket, legyen szó egy hosszabb utazásról vagy csak egy családi látogatásról.

 

Különböző formákban rejlő végtelen lehetőségek

 

Az 5 különböző műanyag sablon - a citromsárga kör, a kék négyzet, a zöld szív, a rózsaszín hatszög és a csillag - különböző kombinációkat és variációkat kínál. Ezeknek a segítségével a gyerekek könnyedén elkészíthetik saját egyedi designjaikat.

 

A vasalás varázsa

 

Miután a gyöngyöket elhelyezték a sablonon, egy kis vasalással az alkotások életre kelnek. A készletben található két vasalós papír segítségével a gyöngyöket könnyedén össze lehet olvasztani, így a kép vagy dísz tartóssá válik.

 

Biztonság és minőség

 

Ajánlott 6 éves kortól, a vasalható gyöngy szett gondos tervezésének és kivitelezésének köszönhetően biztonságos és hosszú élettartamú.

 

Végtelen kombináció

 

Ez a készlet nem csak önmagában használható! Összekombinálható bármely más vasalható gyöngykészlettel, így még több érdekes és egyedi remekművet alkothatsz.

 

Összegzésül, a Vasalható Gyöngy Szett egy tökéletes eszköz a gyermekek kézügyességének és kreativitásának fejlesztésére, miközben órákig képes lekötni őket.

Az elkészült alkotások pedig nem csak szépek, de hosszú élettartamuknak köszönhetően emlékeket is őriznek. 

 

Ne várjon tovább, szerezze be még ma, és engedje szabadon gyermeke kreativitását!

 

 

A vásárláshoz és további információért kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Vasalhato-gyongy-szett

 

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések