menu
Akár otthon, akár úton vagyunk, ez a kompresszor garantáltan a legjobb társunk lesz

Szabadidő, hétvége, családi kirándulások és az elkerülhetetlenül előforduló pillanatok, amikor a keréknyomás nem megfelelő. A nyaralás során a strandmatracok, felfújható úszógumik, vagy akár a futball labdák felfújása is gyakran okoz fejfájást. Szerencsére a mai technológiai korban a megoldás már a kezünkben van. Bemutatjuk az új 230V / 12V hordozható autós kompresszort, amely a következő generációs autós kiegészítők élvonalában jár!

 

Első benyomás

 

Ez a kiváló minőségű autó légkompresszor első ránézésre is robusztusnak és megbízhatónak tűnik. A kialakítása kompakt, mégis könnyen hordozható, így ideális társ minden utazáshoz. De nézzük, milyen szolgáltatásokat kínál!

 

Dupla tápellátás - Az igazi innováció

 

Az egyik legnagyszerűbb tulajdonsága ennek a kompresszornak az, hogy kétféle tápellátást kínál: 12 V -os szivargyújtó aljzatból vagy 230 V -os hálózatból. Ez azért kiváló, mert lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy bárhol és bármikor használja az eszközt - legyen az otthon, az úton, vagy akár egy kempingezés során.

 

Tökéletes autó- és kerékpár kerekekhez

 

Az autókerék nyomásának rendszeres ellenőrzése és szükség esetén a pumpálás létfontosságú a biztonságos közlekedés érdekében. Ezzel a kompresszorral gyorsan és egyszerűen elvégezhető ez a feladat, így mindig a megfelelő nyomású kerekekkel indulhatunk útnak. De nem csak az autósoknak kínál megoldást: a kerékpárosok számára is ideális, mivel könnyedén hordozható, és gyorsan feltölthetik vele a bicikli kerekeit.

 

Nem csak kerekekhez!

 

Nem csak az autó- és kerékpár kerekek felfújásában segít, hanem számos más felfújható tárgy esetében is. Gondoljunk csak a strandon a matracokra, felfújható úszójátékokra vagy a sporttevékenységekhez szükséges labdákra. A kompresszorhoz járó három különböző fúvóka garantálja, hogy szinte minden felfújható eszköz számára a megfelelő adaptert megtaláljuk.

 

 

 

 

 

Műszaki adatok és tartozékok

 

  • Nyomás: A kompresszor lenyűgöző 250 PSI, azaz 18 kg/cm3 nyomást képes produkálni, ami a kategóriájában kiemelkedő

  • Légtömlő: A körülbelül 50 cm hosszú légtömlő elzárószeleppel rendelkezik, ami a használat során növeli a kényelmet és a biztonságot

  • Fúvókák: Ahogy korábban említettük, 3 különböző fúvókával rendelkezik, így számos felfújható eszköz felfújásához használhatjuk. Mindegyik fúvóka úgy lett kialakítva, hogy biztonságos és hatékony csatlakozást biztosítson a különféle eszközökkel

  • Nyomásmérő (manométer): Az integrált manométerrel könnyedén ellenőrizhetjük az aktuális nyomást, így a felfújás során is pontosan tudjuk, mikor értük el a kívánt értéket. A manométer jól leolvasható és nagyon pontos, így mindig megbízhatunk benne

Használata - egyszerű és gyors

 

 

Az autós kompresszor használata rendkívül egyszerű. Válasszuk ki a megfelelő fúvókát, csatlakoztassuk a készülékhez, majd helyezzük a fúvókát a felfújandó tárgy szelepére. Az eszköz működését a bekapcsoló gombbal kezelhetjük, a manométer pedig folyamatosan tájékoztat minket a nyomás aktuális értékéről. Ha elértük a kívánt nyomást, csak kapcsoljuk ki a készüléket, és már kész is!

 

 

 

 

Biztonságos és hatékony

 

A kompresszor kialakítása során nagy hangsúlyt fektettek a biztonságra. Az elzárószelep gondoskodik róla, hogy a levegő csak a kívánt irányba áramolhasson, megelőzve ezzel az esetleges baleseteket. Továbbá a készülék stabil és csúszásmentes talppal rendelkezik, így használata során nem mozdul el.

 

Az új 230V / 12V hordozható autós kompresszor igazi "must-have" minden autó- és kerékpártulajdonos számára. Könnyű, kompakt, mégis erőteljes, és a két tápellátási lehetősége révén bárhol és bármikor használható.

Ezen felül a három különböző fúvóka és az integrált manométer teszi ezt az eszközt igazán különlegessé. Akár otthon, akár úton vagyunk, ez a kompresszor garantáltan a legjobb társunk lesz!

Többet szeretne megtudni, vagy érdekli a beszerzés? Látogasson el weboldalunkra! Ne hagyja ki ezt a kiváló minőségű terméket, amely könnyedséggel teszi a mindennapokat egyszerűbbé és biztonságosabbá!

 

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/230V-12V-hordozhato-autos-kompresszor-manometerrel

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések