menu
Egy jól megtervezett irodai szék nemcsak a munka minőségét, de egészségünket is befolyásolja

Az irodai szék nem csupán egy munkaeszköz; az a hely, ahol nap mint nap több órát töltünk. Egy jól megtervezett irodai szék nemcsak a munka minőségét, de egészségünket is befolyásolja. Ebben a cikkben egy olyan irodai széket mutatunk be, mely minden elvárásnak megfelel, és még a dizájn szerelmeseinek is kedvére tesz.

 

Design és minőség: az összhang jegyében

 

Kezdjük a dizájnnal. A szék krémszínű, eko bőrből készült borítása igazán elegáns, így bármilyen irodai környezetben helyet kaphat, legyen az modern vagy klasszikus stílusú. De a szépség nem minden, és itt a funkcionalitás is éppen annyira fontos. A székben található dupla szivacsréteg teszi igazán kényelmessé az ülőfelületet. Nem mindegy, hogy milyen anyagokból és hogyan épül fel egy irodai szék, és ez a modell erre tökéletes példa.

 

Személyre szabott kényelem

 

A szék kialakításánál az elsődleges szempont a kényelem és az ergonómia volt. Tökéletesen illeszkedik az ülő személy alakjához, melynek köszönhetően még hosszú órák munkavégzés közben is kényelmesen lehet benne ülni. A beépített fejtámla és a széles ülőfelület garantálja, hogy a gerinc és a fej is megfelelően legyen alátámasztva, ezáltal csökkentve a fizikai megterhelést és a kialakuló fájdalmakat. A puha könyöklők pedig megelőzik a könyök és az alkar területén kialakuló kellemetlen érzéseket.

 

Részletek, melyek számítanak

 

A szék alapja krómozott acélból készült, amely biztosítja a stabilitást és tartósságot. A gumi kerekeknek köszönhetően könnyedén mozgatható, mégis stabil. A kar (pillangó) mechanizmus lehetővé teszi, hogy a szék magasságát a felhasználó igényeihez igazítsuk.

Nem hagyható figyelmen kívül a beépített lábtartó sem, mely kiváló lehetőség a lábak pihentetésére és a vérkeringés javítására. Mérete 38 x 22 cm, így elegendő teret biztosít a kényelmes elhelyezkedéshez.

 

Műszaki adatok

 

  • Anyaga: Eko bőr

  • Alap: krómozott acél

  • Kerekek: gumi

  • Mechanizmus: kar (pillangó)

  • Maximális teherbírás: 130 kg

  • Méretek:

    • Szék (szélesség/magasság): 51 x 46 cm

    • Háttámla (szélesség/magasság): 66 x 50 cm

    • Teljes méret (szélesség/magasság): 102-110 cm

    • Lábtartó (szélesség/magasság): 38 x 22 cm

  • Súlya: 16 kg

A krémszínű, eko bőr irodai szék a tökéletes választás mindazoknak, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a kényelem és a dizájn között. A modern kialakítás, a

kiváló anyagok és az innovatív tervezés ötvözete garantálja, hogy ez a szék kiváló befektetés legyen minden irodai környezet számára.

 

 

 

Testre szabhatóság és sokoldalúság

 

A pillangó mechanizmusnak köszönhetően a szék magassága könnyedén beállítható, így alkalmazkodik a különböző munkaállomásokhoz és az ülő személy magasságához. Ez az egyedi beállítás lehetővé teszi, hogy a felhasználó megtalálja az ideális magasságot és dőlésszöget, hogy elkerülje a tartási hibákat és a hátproblémákat.

 

Biztonság és tartósság

 

A szék alapja krómozott acélból készült, amely tartósságot és megbízhatóságot biztosít. A 130 kg maximális teherbírás garantálja, hogy a szék kiváló választás legyen különböző testalkatú felhasználók számára is. A gumi kerekek nemcsak a könnyű mozgatást teszik lehetővé, hanem a padló védelmét is szolgálják, megelőzve a karcolásokat és a kopásokat.

 

 

 

Ergonómia és kényelem az első helyen

 

A beépített lábtartóval ez a szék egy lépéssel tovább megy. Nem csak a hát és a fej, de a lábak kényelme is gondoskodva van, így a munkanapok végeztével is frissnek és pihentnek érezhetjük magunkat.

A széles ülés és háttámla mellett külön kiemelendő a dupla szivacsréteg és a puha műbőr kárpitozás. Ezek kombinációja a lehető legmagasabb kényelmi szintet biztosítja, még hosszú munkaórák esetén is.

 

Ebben a gyorsan változó munkakörnyezetben, ahol az egészség és a kényelem kiemelt fontosságú, ez az irodai szék tökéletes választás. Egy olyan befektetés, amely nemcsak az iroda megjelenését emeli, de az ott dolgozók produktivitását és egészségét is elősegíti.

 

Legyen szó hosszú tárgyalásokról, kreatív brainstormingról vagy csak egy átlagos munkanapról, ez a szék minden helyzetben támogatja és kényezteti Önt. Tekintse meg a terméket közelebbről, érezze meg a különbséget, és tapasztalja meg a valódi kényelmet és a modern dizájnt egyetlen termékben ötvözve!

 

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Irodai-szek-labtartoval-forgathato-eko-bor-65x102

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések