menu
Mindössze egy gombnyomás, és a hideg már a múlté

Hideg hónapok, csípős esték, a komfort és a meleg érzése sosem volt még ennyire kéznél, mint most az új elektromos fűthető takaróval. Mindössze egy gombnyomás, és a hideg már a múlté – mindent megadunk a meleg, kényelmes otthonos érzésért.

 

Kifinomult anyagok és prémium design

 

Minden takarónk két réteg puha flanelből készült, amely biztosítja a maximális kényelmet és az elegáns megjelenést. A belsejét a strapabíró, mégis rendkívül lágy poliészter adja, garantálva a hosszú élettartamot és a takaró állóképességét.

 

Intuitív kezelés a felhasználói élményért

 

A takarónkat egy könnyen kezelhető távirányítóval szereltük fel, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy beállítsa nemcsak a kívánt melegítési fokozatot, hanem a melegítés időtartamát is. Ezzel maximalizálva a kényelmet és a biztonságot.

 

Gyors és biztonságos működés

 

A beépített termosztátnak köszönhetően a takaró nemcsak gyorsan, de egyenletesen is felmelegszik. És ne aggódjon a túlmelegedés miatt sem! A takarónk túlmelegedés-gátlóval van felszerelve, így még az éjszaka folyamán is nyugodtan és békésen használhatja.

 

Tágas kényelem két személynek 

 

A 180 x 130 cm-es méretű elektromos takaró tökéletes méret arra, hogy egyszerre két ember is gond nélkül használhassa. Tökéletes választás romantikus filmnézéshez vagy egy hideg téli estéhez.

 

Könnyű tisztítás és karbantartás

 

A takarónk tervezésekor fontos szempont volt, hogy könnyen tisztítható legyen. Egyszerűen húzza ki a tápkábelt, és mossa ki 30°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten. A kábel és a csatlakozó levehető, így a takarót hagyományos módon is lehet használni, elektronikai komponensek nélkül.

 

 

 

Technikai jellemzők:

 

  • Anyag: Poliészter
  • Termék mérete: 180 x 130 cm
  • Mosás: Elektromos vezeték nélkül, 30°C-on
  • Vezeték hossza: ~ 2 méter
  • Túlmelegedés elleni védelem: Van
  • Beépített termosztát: Van
  • Teljesítmény: 120 W
  • Feszültség: 230 V

 

 

Az új elektromos fűthető takarónk azok számára készült, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a kényelem és a stílus között a hideg hónapokban. Minden részletét gondosan terveztük, hogy önnek csak a relaxálásra és a pihenésre kelljen koncentrálnia. 

Próbálja ki és tapasztalja meg a modern technológia és a kiváló minőségű anyagok tökéletes ötvözetét!

 

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Elektromos-futheto-takaro-180x130cm

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések