menu
Minden nő tudja, hogy a tökéletes smink elkészítéséhez nem elegendőek csak a jó minőségű termékek, hanem egy kiváló tükörre is szükség van

Az öltözőasztalon lévő tükör már nem csak egy egyszerű, funkcionális tárgy. A modern világban a tükörnek számos kiegészítő funkcióval kell rendelkeznie, hogy maximálisan kielégítse a felhasználó igényeit. Ha valami igazán különlegesre vágysz, ami nem csak praktikus, hanem stílusos és multifunkcionális is, akkor itt az ideje, hogy megismerd a Kozmetikai Tükör LED világítással és beépített ventillátorral!

 

Kiemelkedő funkciók, szemet gyönyörködtető design

 

A tükör egyedi dizájnjával azonnal hódít: egyszerű, elegáns, és hófehér színével minden enteriőrbe illik. Ám a kinézete csak a jéghegy csúcsa. A beépített LED háttérvilágítás garantálja, hogy minden sminkelési rutinod tökéletes legyen, kiváltképp a kevésbé ideális fényviszonyok között.

De hova lennénk a beépített ventillátor nélkül? Három különböző légáramlási módban használhatod, így mindig a te igényeidhez igazíthatod. Tökéletes azokhoz a napokhoz, amikor a sminkedet frissen és hűvösen szeretnéd tartani.

 

Minden szögben tökéletes

 

Ez a tükör a 360°-os szögbeállításnak köszönhetően bármilyen pozícióba állítható, így soha nem kell kompromisszumot kötnöd a kényelem terén. Az összecsukható kialakításnak hála könnyedén magaddal viheted utazásra, vagy elteheted, ha több helyre van szükséged az asztalodon.

 

Egy kicsi plusz

 

A tükörhöz jár egy különálló, nagyító tapadókorongos kis tükör is, melynek átmérője 7,5 cm. Ideális finomításokhoz, mint például a szemöldökformázás vagy a precíz szemsmink kialakítása.

 

 

 

Kényelmes tápellátás

 

Nincs több elemcserélés, vagy kábelekkel való bajlódás. A tükör egyszerűen és kényelmesen USB-kábellel tölthető, így mindig használatra kész.

 

 

 

Méretek, amelyek illeszkednek hozzád

 

A tükör ideális méretekkel rendelkezik, hogy bárhova illeszkedjen. Házával együtt az átmérője 20 cm, míg a tükör felülete 16,2 cm. A teljes magasság 33,5 cm, az alap pedig stabilan áll a 17 cm-es átmérőjével.

 

 

 

Ez a kozmetikai tükör nem csak egy szépítkezési eszköz. Egy művészeti alkotás, amely a funkcionalitást és az esztétikát ötvözi. Ha valami igazán különlegesre és hatékonyra vágysz, ez a tükör minden elvárásodat teljesíteni fogja.

Válts a jövő kozmetikai tükrére, és tedd az öltözőasztalod királynőjévé ezt a csodálatos darabot!

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Kozmetikai-tukor-LED-vilagitassal-beepitett-ventil

 

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések