menu
A gyors és hatékony működése, a könnyű tisztíthatósága és a kényelmes méretei miatt ideális választás minden kutyaszerető ember számára

A mai modern világban sok eszköz születik naponta, amelyek könnyebbé és gyorsabbá teszik mindennapi életünket. Különösen a házikedvencek tulajdonosai számára. Most azonban olyan termékkel ismerkedhet meg, amely minden kutyatulajdonos számára valóságos életmentőnek számíthat: a Szilikon kutya láb tisztító!

 

Mi az a szilikon kutya láb tisztító és mire jó?

 

Ez az eszköz egyszerű, de zseniális. A szilikon mancstisztító olyan eszköz, amelyet kifejezetten kutyák mancsainak gyors és hatékony tisztítására terveztek. Sáros séta, strandi kirándulás vagy esős nap után? Nem kell többé a piszkos mancsnyomok miatt aggódnod a lakásban.

 

Hogyan működik?

 

A használata rendkívül egyszerű:

 

  • Öntsön egy kis vizet a tartályba
  • Helyezze a kutyája mancsát a tisztítóba
  • Fordítsa el többször a tartályt a tengelye körül
  • Öntse ki a piszkos vizet

Könnyen karbantartható

 

A tartály nagyon könnyen tisztítható. Miután a mancsot megtisztította, egyszerűen öntse ki a piszkos vizet, távolítsa el a szilikon betétet és mossa le folyó víz alatt. Nincs szükség külön tisztítószerre vagy bonyolult tisztítási eljárásra. A szilikon anyaga miatt a tisztító gyorsan szárad, így azonnal készen áll a következő használatra.

 

 

 

 

Méret és specifikációk

 

A csomag 1 darabot tartalmaz, ami tökéletesen megfelel a háztartásokban élő egy vagy két kutyának. A mancstisztító M méretű, ami ideális közepes méretű kutyáknak. Méretei: 11 x 10 cm, a maximális mancsátmérő pedig 6 cm.

 

Színek

 

Mivel az áru színét a szállító véletlenszerűen szállítja ki, ezért színválasztásra nincs lehetőség. De a lehetséges színek – kék, zöld és rózsaszín – mind szépek és elegánsak, így biztosan bármelyik jól fog mutatni otthonában.

 

A szilikon kutya láb tisztító a kutyatulajdonosok új kedvence lesz. A gyors és hatékony működése, a könnyű tisztíthatósága és a kényelmes méretei miatt ideális választás minden kutyaszerető ember számára.


Többé nem kell azon aggódnia, hogy kedvence mancsai mennyire lesznek piszkosak a séták után. Mostantól mindig tiszta mancsokkal térhet haza!

 

 

 

 

Légy részese ennek a forradalmi változásnak a kutyagondozásban és tedd még könnyebbé és kényelmesebbé a mindennapjaidat! A szilikon kutya láb tisztítóval kedvenced is hálás lesz!

 

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Szilikon-kutya-lab-tisztito-M

 

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések