menu
Gyakran találkozunk olyan innovációval a szépségiparban, ami nem csak kényelmet, hanem luxust is kínál. Így van ez az új műköröm porelszívó esetében is, mely nem csak a nagyteljesítményével, de elegáns megjelenésével is a piac egyik új csillagaként ragyog.

Miért különleges a műköröm porelszívó?

 

A manikűr és műköröm készítésekor keletkező finom porszemek gyakran okoznak problémát, legyen szó professzionális szalonokról vagy otthoni munkaterületekről. A műköröm porelszívó, 40W teljesítményével, garantáltan elszívja ezeket a porszemcséket, biztosítva ezzel a tiszta és pontos munkavégzést. Gondoljunk csak bele, hányszor bosszankodtunk azon, hogy a csiszolás közben keletkező portól nem lett tökéletes a manikűrünk! Ezzel a porelszívóval ez a probléma a múlté.

 

Elegancia és funkcionalitás egyben

 

A termék designja egyesíti az egyszerűséget a luxussal. Fehér színével és környezetbarát bőrből készült felületével nem csak a szépségszalonok, hanem az otthoni öltözőasztalok ékköve is lehet. Ráadásul a porelszívó felülete rendkívül könnyen tisztítható, elegendő hozzá egy nedves rongy.

 

 

 

 

 

A műköröm porelszívó egészségügyi előnyei

 

 

Túl a professzionalizmuson, az egészségünk a legfontosabb. A finom porszemcsék belélegzése nem tesz jót sem a manikűrösnek, sem a kliensnek. A műköröm porelszívó 99%-os hatékonysággal képes elszívni ezen részecskéket, így biztosítva a tiszta levegőt munka közben.

 

Technikai jellemzők, melyek kiemelik a többi termék közül

 

  • Nagyteljesítményű ventillátorok: Három nagy gyorsaságú ventillátorral rendelkezik, melyek garantálják a por teljes elszívását

  • Támaszték funkció: A porelszívó kialakítása szerint támaszt is nyújt, amely a műköröm építés és formázás közben előnyös

  • Cserélhető porzsák: Nem szükséges új zsákot vásárolni. A készülékkel együtt két porzsákot kapunk, így az egyiket könnyedén lecserélhetjük és újra felhasználhatjuk




  • Műszaki adatok:

    • Teljesítmény: 40 W
    • Töltés: 220-240V; 50-60 Hz
    • Ventillátor db szám: 3
    • Méretek (hossz / szélesség / magasság): 34 / 28 / 9,5 cm
    • Kábel hossz: 130 cm
    • Súly: 1,2 kg

 

Egy valódi mestermű ez a műköröm porelszívó, mely nem csak munkánkat könnyíti meg, de hozzájárul egészségünk megőrzéséhez is.
Legyen szó professzionális szépségszalonról vagy otthoni használatról, ez az eszköz bizonyítja, hogy a minőség és az elegancia nem csak a körömre, hanem a körülötte lévő térre is kiterjed. Investáljon egy készülékbe, amely nem csak a körmeinek, de az Ön egészségének is jót tesz!

 

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Mukorom-porelszivo-40W

 

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések