menu
Az új kerékpár termál táska tökéletes választás minden kerékpáros számára, aki egy stílusos, kényelmes és multifunkciós táskát keres.

Gondoltál már arra, hogy milyen lenne egy olyan kerékpáros táskát találni, amely nem csak praktikus és kényelmes, de egyben termikus is? Az új Kerékpár Termál Táska a válasz a vágyaidra, egy igazi újítás a kerékpáros világban!

 

A kényelem és hasznosság ötvözete

 

A Kerékpár Termál Táska nem csak egy hagyományos kerékpáros táska. Az ételek és italok hőmérsékletének megtartásában különösen hatékony, így már nem kell aggódnod az ételeid és italaid hőmérsékletéért a következő piknik alkalmával vagy egy városi parkban tett kiránduláskor.

 

Biztonság első helyen

 

A fényvisszaverő csíkok a táska hátulján, oldalán és tetején garantálják, hogy az úton mindig látható maradj, különösen a sötét órákban. Ezzel a táska nem csak kényelmet, hanem extra védelmet is nyújt, amit minden kerékpáros értékel.

 

Egyszerűség a szerelésben

 

Soha nem volt még ilyen egyszerű egy táskát a kerékpárra rögzíteni! A Kerékpár Termál Táska 2 praktikus tépőzáras pántjának köszönhetően könnyen és gyorsan illeszthető minden csomagtartó szélességéhez.

 

Kiváló kapacitás és plusz funkciók

 

A táska 9 literes űrtartalmával elég helyet kínál az összes nélkülözhetetlen holmid számára, legyen az harapnivaló, ital vagy akár egy 1,5 literes palack is. A levehető és állítható vállpántja forgatható karabiner kampókkal teszi a használatát még kényelmesebbé és sokoldalúbbá.

 

 

 

Műszaki adatok

 

  • Szín: Fekete
  • Anyag: Poliészter + alumínium fólia
  • Termikus töltés: Igen
  • Pánt állítás: 75-135 cm
  • Méretei: 40x18x17 cm
  • Súlya: 320 g
  • Súlya a csomagolásban: 367 g

 

A csomag tartalma magába foglalja a táskát és a levehető hevedert.

 

 

Összefoglalva, az új Kerékpár Termál Táska a tökéletes választás minden kerékpáros számára, aki egy stílusos, kényelmes és multifunkciós táskát keres. 

 

Soha nem kell már kompromisszumot kötnöd a kényelem és a funkció között, mert ezzel a táska mindkettőt kínálja. Az utakon töltött időd sosem lesz ugyanolyan!

 

 

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Kerekpar-termal-taska-csomagtartora

 

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések