menu
Bemutatjuk a 72 Részes szivacs puzzle játszószőnyeget

Új generációs játékok a kreatív fejlődésért: bemutatjuk a 72 Részes szivacs puzzle játszószőnyeget!

 

A gyermekkor legszebb pillanatai azok, amikor a kicsik a fantáziájuk szárnyán a legkülönfélébb világokat látogatnak meg. És mi lenne szebb ajándék, mint egy olyan játék, amely nem csak ezen fantáziát támogatja, de közben az oktatásban is segédkezik? Megérkezett az új, forradalmian innovatív 72 Részes szivacs puzzle játszószőnyeg, amely nem csak a gyermekek játékidőjét varázsolja még izgalmasabbá, de a tanulásban is új dimenziókat nyit meg.

 

 

 

Univerzális játékszőnyeg a változatos gyermekkornak!

 

Bárki, aki körülnéz egy mai gyerekszobában, tudja, hogy a változatosság az úr. A gyerekek szobája nem csak alvóhelyszín, de játéktér, tanulótér és sokszor kis művészeti stúdió is egyben. Ezen multifunkcionalitás támogatásához tökéletes választás a 72 Részes szivacs puzzle játszószőnyeg. De miért is?

 

Fejlődéstámogató design minden korosztálynak

 

A játszószőnyeg kialakítása gondosan kiválasztott, hogy a legfiatalabbaktól egészen iskolás korukig társuljon a gyermek mindennapjaihoz. A puzzle-elemekkel játék közben nem csak a motorikus képességeket fejleszthetjük, de a betűkkel és számokkal való ismerkedés is sokkal könnyedebbé válik. A szőnyeg kínálta alkalmazási lehetőségekkel az apróságok játékosan tanulhatnak betűket, számokat, sőt, szavak formálását és kialakítását is.

 

Kreatív kikapcsolódás határok nélkül

 

A szőnyeg habszivacs puzzle elemei az ábécé 26 betűjét, állatfigurákat és számokat 0-tól 9-ig tartalmazzák. Mindezeken túl a puzzle elemekkel térbeli formák, kockák, várak és kastélyok is létrehozhatók. A gyermekeknek csak a képzeletük szab határt!

 

Praktikus és biztonságos megoldás

 

Minden szülő számára kiemelten fontos gyermeke biztonsága. A játszószőnyeg kiválóan csúszásmentes, nedvességálló és hőszigetelő. Tökéletes választás hideg és kemény burkolatokra, védi a gyermeket a padlótól. Játék és hancúrozás közben csillapítja a zajszintet és minimalizálja a sérülések esélyét.

 

 

EU-szabványoknak megfelelő minőség

 

A termék minősége elsőrendű. Az anyagfelhasználás teljes mértékben megfelel az EU szabványoknak, és nem tartalmaz káros anyagokat. A játszószőnyeg CE, EN: 71-1: 2014, EN: 71-2: 2011 + A1: 2014, EN: 71-3: 2013 + A1: 2014 tanúsítványokkal rendelkezik.

 

A 72 Részes szivacs puzzle játszószőnyeg nem csak egy egyszerű játékszőnyeg. Egy olyan multifunkcionális társ, amely a gyermek fejlődésének minden szakaszában támogatja, segíti és védi őt. 

 

Legyen szó játékról, tanulásról vagy kreatív időtöltésről, ez a szőnyeg minden pillanatban az Önök oldalán áll. Változtassa meg gyermekének mindennapjait és biztosítsa számára a legjobbat ezzel az egyedülálló termékkel!

 

 

A vásárláshoz és további információért kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/72-Reszes-szivacs-puzzle-jatszoszonyeg

 

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések