menu
Az Air Jordan 1 High OG „Elephant”-tól a Nike SB x Air Jordan 4 „Pine Green”-ig, a Jordan Brand valóban elkényeztet minket idén (Air Jordan, meg sem érdemeljük ezt!)

Éppen akkor, amikor azt hitted, hogy az MJ-vezetésű márka lassítani fog, még keményebben visszatértek az Air Jordan 3 „Lucky Green”-nel. Egy olyan színváltozat, amelyről már jó ideje pletykáltak, ha eddig nem voltál a AJ3 rajongója, garantáljuk, hogy most az leszel.

Több hasonlósággal ebben a hónapban végre megjelent, ez a Jordan tiszta fehér bőr kivitelben készült, „Cement Grey” elefántmintás részletekkel az orránál és a hátulján. Az azonos nevű AJ1-től eltérően itt nem találunk Nike Swoosh márkajelzést. Viszont találunk egy párat Jumpman logóval a nyelven és a sarokcímkén, hogy az aláírás szerinti Air Jordan esztétikát kövessék. És még nem is beszéltünk a legjobb részről. „Pine Green” kiegészítők találhatók minden egyes fűzőlyukon, és ez az árnyalat szerepet kap az Air középtalpon, valamint a kifejezetten ehhez a modellhez készült négyzet alakú címkén is.

 

2023-ban lesz 35 éve, hogy Michael Jordan harmadik aláírással ellátott cipője debütált a pályán. Ennek a nagy mérföldkőnek az ünneplésére a Nike számos különleges megjelenést és együttműködést tervez mostantól az év végéig. Ez egy okos üzleti lépés is, tekintettel arra, hogy közeledünk Ben Affleck Air adaptációjához a híres szponzorációs történet kapcsán.

 

Várhatóan április 6.-án kerül sor a megjelenésre a Nike-nál, az SNKRS alkalmazásban és világszerte kiválasztott kiskereskedőknél.

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések