menu
Hogyan tehetnéd a pihenést és a kikapcsolódást még tökéletesebbé?
A válasz egyszerű: a Fűthető 12 motoros masszázs matraccal

Egy termék, melyet azoknak az embereknek ajánlunk, akiknek fontos a testük és lelkük kényeztetése. A modern technológia és a magas minőségű anyagok tökéletes kombinációja. De nézzük is meg közelebbről, miben is rejlik a titka!

 

12 motor a teljes kikapcsolódásért

 

Az egyedülálló 12 motor gondoskodik róla, hogy a matrac teljes felületén a legmegfelelőbb masszázst kapd. Legyen szó a nyakadról, a hátadról, az ágyékról vagy akár a lábaidról, ez a matrac gondoskodik róla, hogy semmi se maradjon ki. Még a legelfáradtabb napok után is feltöltődsz!

 

20 munkamód a személyre szabott élményért

 

A matracnak összesen 5 különböző masszázsmódja van, mindegyik 3 különböző intenzitási szinttel. Így nemcsak a masszázstípust, hanem annak erősségét is a te igényeidhez igazíthatod. És ha ez még nem lenne elég, a matrac különféle zónákon is tud dolgozni: lábak, ágyék, hát és nyak területein. Plusz, a melegítés funkciójával még hatékonyabbá és kényelmesebbé teheted a masszázst.

 

Fűtés funkció – a tökéletes kényeztetés

 

A fűtés funkció nem csak a hideg téli napokon lesz a kedvenced! Erősíti a masszázs hatását, segít az izmok ellazulásában és a fájdalom csillapításában. Emellett tökéletes segítség menstruációs fájdalmak esetén vagy egyéb izomfájdalmaknál.

 

Minden kéz alatt a távirányítóval

 

A távirányító segítségével egyszerűen és gyorsan válthatsz a különböző módok és intenzitások között. És ami még jobb: a matracnak van egy külön zsebe, ahol tárolhatod, így mindig kéznél lesz!

 

Letisztult dizájn és magas minőség

 

Fekete színével bármelyik otthonba tökéletesen illeszkedik, míg a poliészter, hab és műanyag kombinációja garantálja a tartósságot és kényelmet. A 175x58x3 cm méretnek köszönhetően könnyen tárolható és szállítható, így akár utazásokhoz is magaddal viheted.

 

 

Tartozékok, melyekkel még hasznosabbá válik

 

A csomagban találsz egy vezérlőt/távirányítót, és egy tápegységet is, így mindennel felvértezve érkezik hozzád ez a csodálatos matrac.

 

Fedezd fel a tökéletes pihenés élményét a Fűthető 12 motoros masszázs matraccal! Egy innovatív eszköz, amely tökéletes kiegészítője lesz a napi relaxációnak, és azoknak, akik méltányolják a kényelmet és az egészséget. Ne hagyd ki ezt az esélyt, hogy a legjobbat add magadnak és szeretteidnek!

 

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Masszazs-matrac

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések