menu
Igen, a Disney Worldben található Hamupipőke kastélyban van egy exkluzív szállodai szoba.

Van egy szállodai szoba a Hamupipőke kastélyban, a Disney Worldben Floridában. A Hamupipőke kastélyban, a Disney World orlandói jelképes építményében található egy elegáns szállodai szoba. Azonban nem foglalható le a Hotels.com-on, mivel rendkívül exkluzív.

A szoba neve Hamupipőke kastély-szoba a üdülőhely weboldala szerint. "A tornyok között megbújva, ahol az összes óra 11:59-kor áll meg, minden sarkában varázslat rejlik, és egy üvegcipő pihen, emlékeztetve arra, hogy mindig álmodjunk" - áll a Disney World honlapján.

Egy 2018-as interjúban a "Good Morning America"-nak a szoba concierge-je, Sean Marsich azt mondta, hogy a szobában való tartózkodás nem pénzzel vásárolható meg - meghívás alapján lehet csak igénybe venni. Marsich hozzátette, hogy a szoba akár négy embert is elszállásolhat, és számos olyan részlet található benne, amely a Disney történetre utal, beleértve a varázspálcával vezérelhető szórakoztató eszközöket, egy üvegcipőt és egy koronát a kijelzőn.

Az is különleges jelentéssel bír, hogy az óra a szobában soha nem változik 11:59-ről: a klasszikus Disney rajzfilmváltozatban, a "Hamupipőke" történetben a varázslat, amely a Disney hercegnőt bántalmazott házvezetőnőből hercegnővé változtatja, éjfélkor ér véget.

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések