menu
Az úton minden pillanat számít, mostantól nem csak a saját szemeidre és reflexeidre támaszkodhatsz az utakon

Mindannyian tudjuk, mennyire fontos a biztonság a vezetés során. De mi van, ha azt mondanánk, hogy mostantól nem csak a saját szemeidre és reflexeidre támaszkodhatsz az utakon? Bemutatjuk azt az eszközt, ami az útitársad lesz minden egyes úton és autózáskor. Ne maradj le egyetlen pillanatról sem!

 

Minden mozdulatot rögzít

 

Vezetés közben a kamera folyamatos kép- és hangfelvételt készít. Így ha egy váratlan esemény, egy gyönyörű táj vagy egy ritka pillanat kerül az utadba, biztos lehetsz benne, hogy rögzítve lesz. A kamera nem csak a szép emlékeket őrzi meg számodra, hanem segítséget nyújt abban az esetben is, ha egy vitás helyzetben bizonyítanod kell.

 

G-szenzor: A biztonság őrangyala

 

Mi történik, ha egy baleset vagy ütközés következik be? A kamera G-szenzora érzékeli az ütközést, és automatikusan letiltja a folyamatos felvételt, garantálva, hogy a balesetről készült felvétel sértetlen marad és nem íródik felül. Ez nélkülözhetetlen bizonyíték lehet később.

 

Éjszakai LED Fény: Az éjszakai hős

 

Az éjszakai vezetés már önmagában is kihívást jelenthet, de ezzel a kamerával mindig tisztán láthatod az utat, köszönhetően az éjszakai LED fénnyel rendelkező funkciójának. A sötétség már nem jelent akadályt!

 

 

További lenyűgöző funkciók

 

  • 170 Fokos Látószög: Mivel a kamera 170 fokos látószögű objektívvel rendelkezik, széles képet kaphatsz az előtted lévő útról.
  • Magas Felbontás: Akár 1080p felbontásban rögzíthetsz, így minden részletet élesen láthatsz.
  • 4,0 Hüvelykes Kijelző: A nagy méretű kijelzőn könnyedén visszanézheted a felvételeidet.
  • Mozgásérzékelő: Ha a kocsi parkol és valaki megközelíti, a kamera automatikusan elindul.
  • Beépített Mikrofon és Hangszóró: Nem csak a képeket, de a hangokat is tökéletes minőségben rögzíti.

 

 

Összefoglalva, ha egy megbízható, magas minőségű autós kamerát keresel, ami nem csak a szép emlékeket őrzi meg, hanem a biztonságodat is szolgálja, ne keress tovább. Ez a kamera mindent tud, amire szükséged lehet az utakon. Szerezd be még ma, és tapasztald meg a különbséget magad!

 

 

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/503CX-autos-kamera-G-szenzorejszakai-led-feny

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések