menu
Védelmezze otthonát és munkahelyét etikus és fenntartható módon

A piacon most érhető el egy forradalmian új kártevőriasztó készülék, ami nem csak hogy humánus, de rendkívül hatékony is. Az új professzionális kártevőriasztó készülék olyan lehetőséget kínál, amellyel képesek vagyunk kártevőket távol tartani otthonunktól és környezetünktől anélkül, hogy kárt tennénk bennük vagy a környezetben.

 

Környezetbarát és emberbarát megoldás

 

A készülék különlegessége abban rejlik, hogy használata teljesen biztonságos, sem a környezetre, sem emberekre nem jelent veszélyt. Nem öl, hanem elriaszt, így a környezetvédelem és az állatvédelem hívei is nyugodt szívvel használhatják.

 

Működési módok

 

A készülék három különböző LED jelzéssel rendelkezik: a piros LED azt jelzi, hogy az eszköz működik, a sárga LED az elektromágneses jelet, míg a zöld LED az ultrahangos jelet képviseli. Az ultrahangos jel különösen hatásos a kártevők, például egerek, patkányok és más kis rágcsálók ellen, mivel kellemetlen hangot bocsát ki számukra, amely elriasztja őket, de az emberi fül számára hallhatatlan.

 

Beépített éjszakai lámpa

 

A készülék beépített éjszakai lámpával is rendelkezik, ami nem csak a praktikus használatot szolgálja, de hozzáadott biztonságot is jelent sötétedés után, különösen olyan helyeken, ahol gyakran előfordulnak kártevők.

 

Egyszerű használat

 

A készülék csatlakoztatása egyszerű. Csak be kell dugni egy 230 V-os konnektorba, és már működik is. Méretei (11,5 cm x 7,5 cm x 7 cm) lehetővé teszik, hogy diszkréten elhelyezhető legyen bármelyik szobában, irodában vagy raktárban, és nem zavaró a mindennapi életben vagy munkában.

 

Költséghatékony és hatékony védelem

 

A professzionális kártevőriasztó készülék költséghatékony megoldás otthonok, irodák, raktárak és egyéb helyiségek számára a kártevők ellen. A készülék működésével képesek vagyunk csökkenteni a kártevők okozta károkat, például az élelmiszer rongálását vagy a kábelek megrágását. Ezen felül, megelőzhetjük a kártevők által terjesztett betegségeket és fertőzéseket is.

 

 

 

 

Ez az új professzionális kártevőriasztó készülék a legmodernebb technológiát hozza el Önnek, hogy hatékonyan, biztonságosan és humánusan védekezzen a kártevőkkel szemben. Az egyszerű használat, a beépített éjszakai lámpa és a különböző működési módok teszik ezt a készüléket kiemelkedő választássá a kártevők elleni harcban.

 

 

 

Ne engedje, hogy a kártevők zavarják meg a nyugalmát és biztonságát! A professzionális kártevőriasztó készülék kínálta védelem és biztonság révén Ön és környezete is jobban érezheti magát. Próbálja ki még ma, és tapasztalja meg a különbséget!

 

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Professzionalis-kartevoriaszto-keszulek

 

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések