menu
2024-ben a budapesti Arena Mall fogadja Magyarország első Primark áruházát

2024-ben a budapesti Arena Mall fogadja Magyarország első Primark áruházát.

A népszerű boltlánc pontos nyitási dátumát még nem hozták nyilvánosságra, azonban már most izgatottan várják a vásárlók. Az új üzlet nem csak a legfrissebb divatirányzatokat kínálja majd, hanem a mindennapi használati tárgyak széles választékát is. Ráadásul különböző licenctermékekkel, mint az NBA vagy a Disney termékeivel, is találkozhatnak az érdeklődők.

 

A Primark azonban nem csak divatról szól; az áruház saját almárkájával, a Primark Cares-szal az elérhető áron kínált fenntartható divatot is népszerűsíti.

 

A Primark, a fast fashion egyik prominens képviselője, amely női, férfi és gyermekruházati termékek mellett smink és lakberendezési cikkekkel is kínálkozik, hamarosan megnyitja első magyarországi boltját. Bár a pontos dátum még nem publikus, korábban az érdeklődőknek Bécsig kellett utazniuk a termékeikért.

 

 

Jelenleg a vállalat 15 országban, összesen 416 boltban van jelen, többek között az USA-ban és Európa számos pontján. A tervek szerint 2026-ra 530 üzlettel szeretnének büszkélkedni, és a kelet-közép-európai régió is fontos része ezen terjeszkedési stratégiának. A cég már megvetette a lábát Romániában, Lengyelországban, Csehországban és Szlovéniában, és Szlovákiában is terveznek új boltot nyitni ebben az évben.

 

A Primark kínálata rendkívül széleskörű: a kedvező árú, ám trendi ruhadarabok mellett popkulturális és licencelt termékekkel, például Disney mintával díszített tárgyakkal is találkozhatnak a vásárlók.

 

A márka fenntarthatóságra is nagy hangsúlyt fektet. Bár a kedvező áru divattermékek csábítónak tűnhetnek, a Primark odafigyel a környezetvédelemre és a hosszú távú, minőségi alapdarabokra. A vállalat a múltban sok kritikát kapott ezen területen, de válaszul kifejlesztették a "Primark Cares" almárkájukat, amely a fenntartható divatot teszi elérhetőbbé az emberek számára.

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések