menu
Minden apró területet ki kell használni, az olyan multifunkciós megoldások, mint az összecsukható szennyeskosár, igazi megváltást jelentenek

Az egyszerű, mégis rendkívül innovatív ötletek gyakran vezetnek a legnagyobb változásokhoz a mindennapi életünkben. Napjainkban, amikor a városi lakások mérete egyre kisebb, és minden négyzetcentiméter számít, a praktikus és multifunkcionális megoldások előtérbe kerülnek. Erre a problémára nyújt kifogástalan megoldást az újonnan bemutatott összecsukható szennyeskosár.

 

Kiváló minőség a mindennapokban

 

Az első, ami a szemünket megörvendezteti, az a kosár kiváló minőségű kialakítása. A strapabíró műanyag és a flexibilis szilikon kombinációjának köszönhetően nem csak esztétikus, de rendkívül tartós és praktikus is. A modern, letisztult szürke és fehér színek minden enteriőrrel harmonizálnak, így könnyen illeszthető bármelyik otthonba.

 

Minden négyzetméter számít

 

A kosár egyik legnagyobb előnye kétségkívül az összecsukhatóság. Összecsukva mindössze 7 centiméter magas, tehát könnyedén elcsúsztatható akár egy ágy vagy kanapé alá, vagy egy szűkös tárolóhelyre. Kibontva pedig 24 centiméter magasságával tökéletes méretet nyújt a különféle tárolási és használati igényekhez.

 

Nem csak egy kosár

 

Az, hogy egy termék többfunkciós, ma már nem luxus, hanem elvárás. Az összecsukható szennyeskosár ezen elvárásoknak tökéletesen megfelel. Első pillantásra egy egyszerű tárolóeszköznek tűnhet, de gyorsan rájövünk, hogy sokkal több annál.


  • Gyermek fürdőkád: Az 25 literes űrtartalom és a káros anyagoktól mentes kivitelezés lehetővé teszi, hogy gyermek fürdőkádként is használjuk

  • Játékkosár: A gyerekszobában a játékok tárolására is tökéletes választás, melynek használatával a rendfenntartás gyerekjáték lesz

  • Piszkos ruhakosár: Természetesen az eredeti funkcióját is maradéktalanul ellátja, mint szennyeskosár

 

Műszaki adatok a részletekért rajongóknak:

 

  • Űrtartalom: 25L
  • Méretek kibontva: 54x38x24cm
  • Méretek összecsukás után: 54x38x7cm
  • Anyaga: szilikon + műanyag
  • Szín: szürke és fehér

 

A modern életforma és a városi környezet új kihívások elé állítja a lakberendezőket és a tervezőket. A válaszuk ezekre a kihívásokra az összecsukható szennyeskosár, melynek multifunkcionalitása, letisztult dizájnja és kiváló minősége garantáltan minden otthonban megállja a helyét. 

Legyen szó egy garzonlakásról a város szívében, vagy egy családi házról a külvárosban, ez a kosár mindenhol nélkülözhetetlen kiegészítő lesz.
Invesztáljon a kényelembe és a praktikumába, válassza az összecsukható szennyeskosarat!

 

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Osszecsukhato-szennyeskosar

 

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések