menu
Arcápolás a kényelmes otthonában? Képzelje el, hogy mindez mostantól valósággá válhat, és még a legprofibb szépségszalonok szolgáltatásait is túlszárnyalhatja

Ebben az új korban, amikor az önmagunkért való gondoskodás sosem volt fontosabb, az inFace CF-07E az ideális társ azok számára, akik azt keresik, hogy bőrüket a legjobb formájában tartsák, mindezt kényelmesen és hatékonyan.

 

Első lépés a tökéletes bőrért

 

A készülék által kínált sokféle funkció közül az intermittáló impulzus terápia, vibrációs masszázs, RF terápia, ionos ápolás, fényterápia, és a hideg, valamint meleg borogatás kiemelkedik. Mindezek a funkciók lehetővé teszik, hogy bőrét alaposan és mélyen ápolja, ezzel segítve az arcbőrön megjelenő apróbb hibák és jelek eltüntetését.

 

Személyre szabott kezelések

 

Minden bőrtípus és korosztály számára kínál megoldást. Az inFace CF-07E-t úgy tervezték, hogy minden bőrtípusra alkalmazható legyen, így a különböző korú és bőrtípusú felhasználók számára is tökéletes választás lehet. A készülék 5 különböző üzemmódja között választhatunk, így mindenki megtalálhatja azt a kombinációt, amely a legideálisabb az ő bőrtípusához.

 

 

 

Szakértői ápolás otthon

 

Az inFace CF-07E készülékkel mostantól nem kell elhagynia otthonát a professzionális bőrápolás érdekében. Ezen kívül az IPX6 vízálló minősítése garantálja, hogy még a fürdőszobában vagy zuhanyzás közben is használhatja, anélkül, hogy félnie kellene attól, hogy kárt tesz benne.

 

A fiatalos megjelenés fenntartása

 

Az inFace CF-07E olyan speciális üzemmódokat is kínál, melyek a bőr fiatalos megjelenését segítik elő. A Lift üzemmód feszesít, míg az RF ráncok elleni hatással bír. A Cool üzemmód pedig a bőr hűsítésével és megnyugtatásával tesz jót.

 

 

Gyógyfürdő a nappaliban

 

Az inFace CF-07E 9 különböző funkcióval rendelkezik, így garantáltan olyan érzéssel tölti el, mintha egy gyógyfürdőben lenne. A 3 különböző hőmérsékleti szint pedig lehetővé teszi, hogy az Önnek legmegfelelőbb hőfokon végezze az arcápolást.

 

A legapróbb részletekre is ügyelve

 

A készülék fejét speciálisan tervezték, és titániummal vonták be, így a legérzékenyebb bőrtípus számára is ideális. Az átgondolt kialakítás biztosítja, hogy minden egyes kezelés maximális hatékonysággal történjen.

 

 

 

Műszaki információk

 

  • Gyártó: inFace
  • Modell: BF-06E
  • Működési módok: Tisztítás, nedvesség, emelés, RF, hűsítés
  • Funkciók: Vibrációs masszázs, fényterápia, ionos ápolás, rádiófrekvenciás terápia, intermittáló impulzus terápia, meleg borogatás, hideg borogatás.
  • Hőmérsékleti szintek: 38°C / 40°C / 42°C
  • Akkumulátor kapacitása: 2000 mAh
  • Munkaidő: 60 perc (max.)
  • Töltési idő: 2 óra.
  • Vízállóság: IPX6
  • Súly: 170 g

 

A csomag tartalma az inFace CF-07E 4 az 1-ben arcápoló készüléken túl egy felhasználói kézikönyvet is tartalmaz, mely segítségével könnyedén elsajátíthatja a készülék használatát.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!
Varázsolja otthonát szépségszalonná az inFace CF-07E 4 az 1-ben arcápoló készülékkel.

 

Ha eddig azt gondolta, hogy csak a drága kozmetikai kezelések hoznak látható eredményt, az inFace ezen a véleményen gyorsan változtatni fog. Egy szebb, egészségesebb és ragyogóbb bőrért - az inFace CF-07E a válasz.

 

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/InFace-CF-07E-4-az-1-ben-arcapolo-keszulek-hidroma

 

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések