menu
Az életünk tele van kihívásokkal, a látásunknak is alkalmazkodnia kell ezekhez. De miért ne tehetnénk ezt kényelmesen, stílusosan és biztonságosan

Gondolom, te is tapasztaltad már, hogy vezetés közben vagy egy hosszú munkanap után a szemed kifárad, és a külső körülmények miatt gyakran zavarodba jössz. Most mutatok neked egy eszközt, ami nem csak a te életedet változtathatja meg, de a körülötted élőkét is!

 

A HD Vision szemüvegek eredete:

 

Ha valaki emlékszik még a régi, vibráló számítógép monitorokra, amik órákig fárasztották a szemet, akkor talán hallott a sárgított, UV szűrős lencsékről. Ezen lencsék által a pupilla jobban zár, csökkentve a bejövő fény intenzitását, így védelmet nyújtva a szemednek.

 

És most elképzelheted, hogy mi lenne, ha ezt a technológiát alkalmaznánk az éjszakai vezetésre? Az éjszaka egy teljesen más világ. A sötét miatt a pupillánk szélesre nyílik, hogy több fényt engedjen be. De mi történik, amikor a sötét úton hirtelen felragyog egy szemközti autó reflektora? Vagy amikor az út mellett csillogó reklámok vakítanak? A HD Vision szemüvegek pont erre adnak választ.

 

 

Mit tartalmaz ez a csomag?

 

1 ÉJSZAKAI szemüveg: 

 

Soha többé nem leszel vakítva! Az éjszakai szemüvegünk kifejezetten az éjszakai vezetéshez lett tervezve. Segítségével kivédheted a zavaró fényeket, legyen az egy szemközti autó, xenon fényszóró vagy az út mellett villogó reklámok. Sőt, még a köd, eső vagy hó sem lesz akadály!

 

1 NAPPALI szemüveg: 

 

A nappali vezetésnek is megvannak a maga kihívásai. A nappali szemüvegünk segít csökkenteni a vakító napsugarakat, valamint az úton lévő csillogásokat és tükröződéseket.

 

 

 

Ne tedd ki a szemedet felesleges kockázatnak! A HD Vision Wrap Arounds szemüveg szett kínálja a tökéletes megoldást a mindennapi kihívásokhoz, legyen az éjszaka vagy nappal. Védd a szemed, és tapasztald meg a világ új látványát ezzel a két szemüveggel! Te is megérdemled a kényelmet és a biztonságot!

 

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/2-db-Hd-Vision-Wrap-Arounds-szemuveg-Az-Ejjeli-es

 

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések