menu
Képzeljen el egy olyan világot, ahol a porszívója nem csak a szőnyegeket és a padlót tisztítja, hanem aktívan véd is az allergének ellen

A Deerma nemcsak elképzelte ezt, de valóra is váltotta. Bemutatjuk a Deerma CM1300 poratka porszívót, az otthoni tisztaság és egészség új generációját.

 

1. Hatékony és alapos

 

A Deerma CM1300 nem csak egy porszívó, hanem egy allergén elleni harcos is. Percenként 8000 ütéssel támadja meg a makacs atkákat, amelyek az otthonunkban élnek és allergiát okoznak. Ezeket az atkákat a hatékony UV sugárzással teszi ártalmatlanná, így egy lépéssel előttük járva tisztít.

 

2. Könnyű, hordozható és kézre álló

 

A Deerma CM1300 kialakítása a kényelmet és a mobilitást szem előtt tartva készült. Mindössze 1,85 kg-os súlyával bárhová magával viheti, és a 4,2 méter hosszú kábelének köszönhetően még azokba a helyekre is eljuthat, ahol a hagyományos porszívók nem.

 

3. Többfunkciós kezek

 

A készletben található 3 cserélhető kefefej még több funkciót és rugalmasságot biztosít az otthoni takarításhoz. Az atkák eltávolításához használja a rezgő UV kefét, a por és a nagyobb szennyeződések eltávolításához pedig a széles kefefejet. A lapos 2 az 1-ben kefefej pedig tökéletes a nehezen elérhető helyekhez, mint például az ágyak vagy kanapék alatti területek.

 

4. Biztonságot szem előtt tartva

 

Az UV fényes porszívók nem mindennapi eszközök, de a Deerma CM1300 gondoskodik a felhasználó biztonságáról. Infravörös szenzorai automatikusan érzékelik, ha a porszívó nem érintkezik teljesen a felülettel, és azonnal kikapcsolják az UV lámpát, megóvva ezzel a felhasználókat az esetleges károsodástól.

 

5. Erős szívóerő minden feladathoz

 

Legyen szó bármilyen szennyeződésről, a Deerma CM1300 ereje nem hagy kívánnivalót maga után. Normál üzemmódban 7000 Pa-os, míg nagyteljesítményű üzemmódban akár 10.000 Pa-os szívóerővel távolítja el a szennyeződéseket, garantálva az alapos tisztítást.

 

6. Egészség és tisztaság

 

A Deerma CM1300 szűrőrendszere a ciklon és HEPA szűrő kombinációjával működik, biztosítva, hogy a porszívó által beszívott levegő tiszta és allergénmentes legyen. És ami a legjobb: a szűrők könnyen tisztíthatók és cserélhetők!

 

 

 

 

 

7. Intuitív kezelés

 

Nincs szükség hosszú használati utasításokra. A Deerma CM1300 egyetlen gombnyomással működtethető, és az intuitív tervezésnek köszönhetően könnyedén cserélheti a különböző kefefejeket és kiürítheti a portartályt.

 

 

 

 

A készlet tartalma:

 

 

Minden, amire szüksége lehet az otthona alapos és egészségügyi tisztításához:

 

  • Deerma CM1300 Porszívó
  • Rezgő UV kefefej
  • 2 az 1-ben kefefej
  • Széles kefefej

 

 

A Deerma CM1300 a modern otthonok számára tervezett, multifunkcionális, hatékony és biztonságos eszköz, amely garantálja az otthonának tisztaságát és a családja egészségét.
Ha azt szeretné, hogy otthona ne csak tiszta, hanem allergénmentes is legyen, a Deerma CM1300 a tökéletes választás.


Végre egy porszívó, amely valóban gondoskodik Önről!

 

 

 

 

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

 

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Deerma-CM1300-poratka-porszivo

 

 

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések