menu
Négy fűtött zóna + nyakmelegítő: Mindenhol meleg

A téli hónapok beköszöntével mindenki szeretne melegben és kényelemben érezni magát, legyen szó akár a mindennapi életről, akár a téli sportokról. Bemutatunk egy innovatív terméket, amely nem csak egyszerű mellényként szolgál, hanem meleget is biztosít a hideg napokon: A fűtött mellény.

 

SOFTSHELL anyag: Maximális kényelem és védelem

 

A mellény elsődleges anyaga a kiváló minőségű SOFTSHELL. Ez az anyag nem csak hogy időjárásálló és kényelmes, de lélegző is, így garantáltan szárazon és melegen tart. Különleges kialakításának köszönhetően tökéletesen simul a testhez, így még a legszigorúbb körülmények között is megtartja alakját és funkcionalitását.

 

Négy fűtött zóna + nyakmelegítő: Mindenhol meleg!

 

A mellény különlegessége nem csak a magas minőségű anyagában rejlik, hanem a beépített, modern technológiájú fűtésben is. A mellényben négy, külön-külön vezérelhető fűtött zóna található, amelyek az egész test körül egyenletes hőt biztosítanak. A nyakmelegítő pedig azokra a napokra lett tervezve, amikor a hideg szél az arcunkba csap. A mellény gyorsan és hatékonyan osztja el a hőt, így a hideg már sosem lesz gond!

 

Egynyomású LED-vezérlő: egyszerűség és precizitás

 

A fűtés vezérlése gyerekjáték ezzel az intuitív LED-vezérlővel. Három különböző hőfok közül választhat, attól függően, hogy milyen melegre vágyik. Egyetlen gombnyomással beállíthatja a kívánt hőmérsékletet, és azonnal élvezheti a melegítő funkciót.

 

Extra megvastagított pamutréteg: Meleg egész nap

 

A mellény alatt egy extra megvastagított pamutréteg található, ami még hosszabb ideig megtartja a hőt. Ez kiváló azok számára, akik hosszú időn át szeretnének a szabadban lenni, vagy egyszerűen csak szeretik, ha a melegség tartós.

 

 

 

Univerzális viselet minden alkalomra

 

Ez a mellény tökéletes választás minden élethelyzetben. Dolgozik az irodában és nem szeretne vastag pulóverekben fázni? Ezt a fűtött mellényt könnyedén viselheti öltönye alatt - láthatatlanul és mégis kényelmesen. Ha téli sportok rajongója, például hegymászás, síelés vagy horgászat, akkor ez a termék elengedhetetlen. Télen megvédi Önt a hidegtől, és minden kaland során melegen tart.

 

 

 

 

Fontos tudnivalók

 

Bár a mellény kiváló minőségű és magas technológiájú, fontos tudni, hogy nem tartalmaz powerbankot vagy akkumulátort. Ezeket külön kell hozzá vásárolni. De ne aggódjon! A mellény belső zsebében egy USB csatlakozó található, amellyel könnyedén csatlakoztathatja a tápkészüléket.

 

 

Ez a forradalmi fűtött mellény az, amire minden téli sportrajongónak és hideget nem kedvelő embernek szüksége van. Ne hagyja, hogy a hideg megállítsa az életét! Válassza ezt a mellényt, és élvezze a melegséget, kényelmet és stílust egyszerre.

 

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Futheto-melleny-XXXXL

 

 

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések