menu
A Bigstren új lézerszintezője, amely 16 mérővonalat bocsát ki – 8 függőleges és 8 vízszintes irányban –, a jelenlegi piacon kapható egyik leginnovatívabb eszköz

Minden építőipari szakember tudja, hogy a pontosság a kulcs. A modern technológia fejlődésével ma már olyan eszközöket használhatunk, amelyek elképesztő pontossággal és hatékonysággal képesek segíteni munkánkat. A Bigstren új lézerszintezője, amely 16 mérővonalat bocsát ki – 8 függőleges és 8 vízszintes irányban –, a jelenlegi piacon kapható egyik leginnovatívabb eszköz.

 

Zöld lézer: a pontosság új szintje

 

Miért is zöld a lézer? A zöld lézersugarak látható spektrumának közepén helyezkednek el, így az emberi szem számára sokkal láthatóbbak, mint a hagyományos piros lézerek. Emellett az építőiparban is egyre elterjedtebb, mivel jobb láthatóságot biztosít a napfényben és világos környezetben. A Bigstren 16 soros 360°-os keresztlézerének köszönhetően a felhasználók pontos és egyértelmű szintezésre számíthatnak minden egyes alkalmazás során.

 

Gondtalan rögzítés minden helyzetben

 

A készlethez tartozó falra szerelhető tartóval a Bigstren keresztlézere könnyedén helyet kaphat bármilyen munkaterületen. A tartó használata rendkívül egyszerű: elegendő egy fémlemezt a kiválasztott falra csavarozni, majd az állítható tartót – melyet két erős mágnessel láttak el – a lemezhez rögzíteni. Ennek köszönhetően a keresztlézert bármilyen falmagasságban gond nélkül lehet elhelyezni, garantálva a maximális rugalmasságot és stabilitást a munka során.

 

 

 

 

Robosztus kialakítás a legnehezebb körülmények között is

 

Az építőipar nem ismeretlen a kihívásokkal, legyen szó időjárásról vagy a munkahelyi környezetről. Éppen ezért a Bigstren keresztlézer kialakításánál különös figyelmet fordítottak a tartósságra. Az IP 54-es védelmi besorolásnak köszönhetően a készülék vízálló, így nem jelent gondot egy esős nap sem. Továbbá, ellenáll a pornak és a szennyeződésnek is, így hosszú élettartamra terveztek.

 

 

 

 

Felhasználóbarát funkciók a kényelmes használat érdekében

 

A Bigstren keresztlézerrel nem kell aggódnia a kis egyenetlenségek miatt. A készülék beépített önbeálló funkcióval rendelkezik, mely akár 3°-ig képes korrigálni a felületi egyenetlenségeket. Amennyiben a dőlésszög meghaladja a 3°-ot, a lézerfény villogva jelez, emlékeztetve a felhasználót, hogy helyezze a készüléket egy sík felületre. Ez a funkcionalitás nemcsak a pontosságot garantálja, hanem időt és energiát is megtakarítva segíti a felhasználókat.

 

Az építőiparban és a kivitelezés terén a precízió és a megbízhatóság elengedhetetlen. A Bigstren 360°-os keresztlézer minden szempontból megfelel ennek a kritériumnak. A kiváló minőségű anyagokból készült készülék, az innovatív technológia és a felhasználóbarát funkciók kombinációja teszi ezt az eszközt elengedhetetlenné minden szakember számára.

Ismerje meg a jövő szintezési technikáját a Bigstren 360°-os keresztlézerrel és garantálja a projektjei sikerét!

 

 

 

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/16-soros-360-fokos-lezerszintezo

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések