menu
A 46 db-os festő készlet bőrönd olyan eszközöket kínál, amelyek segítségével minden művész legmélyebb gondolatait képes vászonra vinni

Amikor arra gondolunk, hogy mi alkotja a tökéletes festő készletet, sokan egy sor, egymáshoz illeszkedő eszközre gondolunk, amelyek mindegyike különleges célra szolgál. A 46 darabos festő készlet bőröndben éppen ezt kínálja az alkotóknak, lehetővé téve számukra, hogy minden pillanatban készen álljanak a művészi kifejezésre.

 

1. Prémium minőség: fenyőfából készült bőrönd

 

Kezdjük az alapoknál: a bőrönd maga. Ez a darab nem csak egy egyszerű tároló doboz. A készlet anyagának kiválasztásakor a gyártók nem kötöttek kompromisszumot. A fenyőfa nemcsak tartósságot és hosszú élettartamot kínál, hanem elegáns és időtlen megjelenést is biztosít.
A 34 x 26 x 6,5 cm-es méretű bőrönd kiválóan alkalmas mind a hordozhatóság, mind a kompakt tárolás szempontjából. Még súlya is tökéletes, mindössze 2 kg, így könnyedén magunkkal vihetjük bárhova, ahova az alkotás szellője vezet minket.

 

2. Részletekben rejlő nagyszerűség: Tartalom

 

Mielőtt még a bőrönd belsejébe pillantanánk, jegyezzük meg, hogy a csomagolása 2 kg – ebből is látszik, mennyire gondosan összeállított készletről van szó.

 

  • Bőrönd festőállvánnyal: Nem csak egy tároló doboz, hanem egy komplett festőállvány is egyben. Egyedülálló funkciójának köszönhetően bárhol, bármikor letelepedhetünk és festhetünk.

  • 3 db A4-es vászon: Minden művész számára elengedhetetlen az a felület, amire fest. Ezzel a készlettel három külön vásznat is kapunk, így azonnal kezdhetünk is hozzá a munkához.

  • A4-es vázlatfüzet: A tervezés és előkészítés kulcsfontosságú. Ebben a vázlatfüzetben tökéletesíthetjük elképzeléseinket, mielőtt azokat vászonra vinnénk.
  • Műanyag paletta: Az alapvető eszköz, ami segítségével a festékkeverés gond nélkül megy.

  • 9 db ecset: Különböző méretű és formájú ecsetek a finom vonalaktól a nagyobb területekig.

  • 24 db akvarell festék: Az alumínium tubusokban található festékek széles színpalettát kínálnak a művészeknek.

  • 5 db spatula: Különböző méretben és formában, melyekkel textúrákat és egyedi effekteket hozhatunk létre.

  • 2 db szivacs: A szivacsok további textúrákat és technikákat tesznek lehetővé.

 

3. A tökéletes ajándék minden művész számára

 

Nem számít, hogy kezdő vagy tapasztalt művészről van-e szó, ez a készlet minden igényt kielégít. Ha tehát olyan ajándékot keresünk, amely hosszú távon örömöt okoz, akkor a 46 darabos Festő Készlet bőröndben a tökéletes választás.

 

 

 

Az alkotás örömét nem lehet szavakkal leírni. Azonban azzal, hogy megadjuk a művészeknek az eszközöket, amelyekkel kifejezhetik magukat, közelebb hozzuk őket ehhez az élményhez. A 46 darabos Festő Készlet bőröndben nem csak egy termék: egy álom, amelyet minden művész valósággá válthat. Azok számára, akik szenvedéllyel festenek vagy szeretnének belekezdeni ebbe a csodálatos hobbiba, ez a készlet minden kétséget kizáróan az egyik legjobb választás.

 

 

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Festo-keszlet-borondben-46db

 

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések