menu
A Heyer Általános Iskola waukeshai igazgatói nemrég betiltották, hogy egy első osztályos csoport előadja a 2017-es dalt egy közelgő koncerten, mivel a dalszöveg "vitatott lehet".

A dal az LGBTQ+ közösséget támogató szövegeket tartalmaz, mint például: "Ott, ahol szabadon lehetünk pontosan olyanok, amilyenek vagyunk / Ássunk mélyen magunkban / Söprjük el az ítélkezést és a félelmet / Tegyük helyre a dolgokat / És fejezzük be a harcot."

Miley a tilalomra a Happy Hippie Foundationön keresztül reagált, bejelentve, hogy adományt nyújtottak a Pride and Less Prejudice szervezetnek, amely ingyenes LGBTQ+ korosztálynak megfelelő könyveket biztosít iskolai osztálytermek számára.

Maradjatok Önmagatok. Mi hiszünk boldog hippiként abban, hogy ti lesztek azok, akik félresöprik az ítélkezést és a félelmet, és mindenkit megértőbbé és elfogadóbbá tesznek" - írták a szervezet képviselői a Twitteren.

"Tisztelet és ünneplés jegyében a Happy Hippie adományt nyújt a @lessprejudice-nak, hogy segítsük az osztálytermeket befogadóbbá tételét!"

A Pride and Less Prejudice hivatalnokai hálájukat fejezték ki az adományért honlapjukon.

"Köszönjük Miley Cyrusnak és a Happy Hippie Foundationnek, hogy nagylelkűen adományoztak szervezetünknek! Hálásak vagyunk a támogatásukért, és az adomány segíteni fog bennünket abban, hogy LGBTQ-incluzív könyveket küldjünk szerte az Egyesült Államokban és Kanadában található általános iskolai osztálytermekbe!" - írták.

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések