menu
A Coachella szervezői megújították partnerségüket a YouTube-bal, így a zenei fesztivált további három évig ingyen lehet közvetíteni a platformon.

A Coachella 2023-as kiadása lesz a tizenegyedik éve, hogy a kaliforniai zenei fesztivált a platformon közvetítik.

A Coachella szervezői megújították partnerségüket a YouTube-bal, így a zenei fesztivált további három évig ingyen lehet közvetíteni a platformon.

A YouTube (január 17-én) jelentette be a partnerség megújítását a Coachella szervezőivel, a Goldenvoice-cel. A YouTube hivatalos blogbejegyzése szerint a többéves exkluzív megállapodás 2026-ig ingyen elérhetővé teszi a Coachellát a platformon, a rajongók pedig ezen időszak alatt minden évben hozzáférhetnek a fesztivál közvetítéséhez.

A partnerség lehetővé teszi a Coachella előadások és a kulisszák mögötti tartalmak igény szerinti megtekintését a YouTube Shorts-on keresztül, valamint élő csevegési funkciót is kínál. A megújított partnerségről szóló blogbejegyzésben a Goldenvoice elnöke, Paul Tollett elmondta, hogy ez "a Coachellát mindenki számára elérhetővé teszi a világ körül." "A 2023-as felhozatal olyan előadókat lát vendégül, mint Brazília, Franciaország, Izland, India, Jamaica, Nigéria, Puerto Rico, Dél-Korea, Spanyolország és még sokan mások, és nemzetközi rajongók közelebb hozása a hazai művészekhez fontos a csapatunk számára."

A 2023-as Coachella - amely Kalifornia Empire Polo Clubjában kerül megrendezésre április 14-16 és április 21-23 között -  11. éve lesz, hogy a fesztivált élőben közvetítik a YouTube-on. A videoplatform először 2011-ben kötött partnerséget a Goldenvoice-szal, az utolsó megújítást pedig 2018-ban írták alá. A YouTube fesztiválról szóló közvetítése a platform hivatalos Coachella csatornáján lesz elérhető.

A 2023-as Coachella felhozatalát január 10-én jelentették be, Bad Bunny, BLACKPINK és Frank Ocean lesznek a fő fellépők. A programon továbbá olyan előadók szerepelnek, mint Burna Boy, Gorillaz, Boygenius, Björk, Rosalía, The Chemical Brothers, Charli XCX, Wet Leg, Pusha T, Yungblud és Kali Uchis, valamint sokan mások.

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések