menu
A nem hagyományos gyorsan válik hagyományossá - és ez különösen igaz az eljegyzési gyűrűkre.

Az elmúlt évek trendje eltér a hagyományos gyémántoktól az egyedibb kövek, formák és konfigurációk felé. Ez a lépés valószínűleg annak köszönhető, hogy a gyűrű a viselő személyes esztétikáját és általános hangulatát képviseli. Végül is ez az egy darab ékszer, amit minden nap viselni fogsz az életed hátralévő részében.

Az elmúlt néhány évben számos eljegyzési gyűrű trend jelent meg, mint például a laboratóriumban növesztett gyémántok, a doi et moi beállítások és az alternatív feltűnő kövek. Bár mindezek továbbra is erősek, sokan az alternatív köveket keresik az eljegyzési ékszereikben. Jelenleg a sötét és komor gyémántok azt bizonyítják, hogy nem minden gyűrűnek kell világosnak, fehérnek és csillogónak lennie. Egy kis él a fekete gyémánt segítségével kiemeli a gyűrűdet. A hagyományos színtelen gyémántok nem tűnnek el, de készülj fel arra, hogy az idei évben sötét kövekkel díszített beállítások kerülnek középpontba az ujjakon.

Fekete-fehér kövek

Azoknak, akik szeretik a feketét, általában minél több, annál jobb.
A fekete-fehér design elegáns és egy kicsit feltűnő, ami ideális azok számára, akik szeretik a kis komor glamúrt.

Szórj sót és borsot

Ha szereted a sötét és komor esztétikát, de nem akarsz elköteleződni egy teljesen fekete kő mellett, a só és bors gyémánt a tökéletes kompromisszum. Ezek a gyémántok természetesek és színüket az inclusions-tól kapják - amitől a hagyományos gyémántok megpróbálnak megszabadulni. Színük a színtelen árnyalattól a néhány sötét foltig, a szürkés árnyalatig és akár majdnem teljesen feketéig terjedhet. A só és bors gyémántok az elmúlt években népszerűvé váltak a különleges színmintázat miatt minden kőben. 

Kevert stílusú és hagyományos gyűrű

Használja a fekete gyémántokat a hagyományos és merész stílusok egy gyűrűbe való ötvözéséhez. Ez a fekete, hosszúkás hatszögletű gyémánt, amely fehér gyémántok félköréből áll, úgy tűnik, mintha egy elegáns frissítése lenne a hagyományos soliter gyűrűnek. A különleges forma miatt merésznek és modernnek tűnik, de a hagyományos vonások a koszorú és az arany szalagban megtalálhatóak. Ráadásul a fekete sosem megy ki a divatból – tehát, bár alternatív kőről van szó, mégis időtálló lehetőség.

Lágyítsa a fekete követ rozé aranyszínnel

Néhány ember talán kerüli a feketét, mert túl keménynek érzi, de a rozé aranyszínű szalaggal enyhítheti a fekete kő sötétségét. A rozé arany nőies és könnyen lágyíthat egy sötét követ. Ráadásul a kontraszt igazán kiemeli a fekete követ. Egy merész fekete eljegyzési gyűrű esetén nem kell gyémánt mellett döntenie. Más fekete kövek, mint az ónix és a turmalin, remek választások lehetnek egy fekete központi kőhöz. Ez a gyűrű fekete ónixot tartalmaz, amely olcsóbb alternatívát jelenthet egy eljegyzési gyűrűhöz.

Menjen egyszerű és klasszikus irányba

A fekete gyémánt önmagában is elég nagy jelentést hordoz. Tehát, ha a letisztult, egyszerű megjelenés rajongója, nyugodtan viselhet egy fekete központi követ. Nem mindig szükséges minden extra részlet a figyelemfelkeltéshez. Egy egyszerű és klasszikus fekete gyémánt eljegyzési gyűrűhöz válasszon a hagyományos kőformák közül, mint például a kerek, hercegnő vagy smaragd alakú. Vagy adjon neki enyhe antik hatást a marquise alakú kővel. Egy soliter beállítás és egy minimalista díszítésű szalag lehetővé teszi, hogy a központi kő ragyogjon.

 

 

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések