menu
Napi kerékpáros vagy? Akkor nézd meg ezeket az intelligens kerékpár kiegészítőket

Az UNIT 1 FARO okos Mips sisak tele van biztonsági funkciókkal és modern megjelenésű. Maradj biztonságban kerékpározás közben az UNIT 1 FARO okos Mips sisakkal. Úttörő biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint például az elől és hátul elhelyezett lámpák, irányjelzők és automatikus féklámpák. Sőt, még SOS riasztást és a helyzetedet is elküldi a vészhelyzeti kapcsolatnak, ha balesetet érzékel.

Őszintén szólva, a kerékpáros sisakok tervezése és teljesítményképessége az elmúlt évtizedekben viszonylag változatlan maradt.

A Clic-Light viselhető okos LED kerékpáros jelző LED jelzéseket helyez a hátadra vagy a hátizsákodra, megvilágítva az alakodat. Segíts a többi sofőrnek látni téged a Clic-Light viselhető okos LED kerékpáros jelzővel. A 6 000 lumen fényerejű LED-ekkel biztosítja, hogy látható legyél ködben és esős időben. Ráadásul hasznos közlekedési jelzéseket is kínál.

A Skarper DiskDrive minden egyben, motor és akkumulátor meghajtó egység átalakítja bármelyik kerékpárt elektromos kerékpárrá. Adj magadnak egy kis lendületet a Skarper DiskDrive minden egyben motor és akkumulátor meghajtó egységgel. Könnyedén rögzíthető bármelyik kerékpárhoz, és elektromos erővel látja el.

A LIVALL PikaBoost eBike átalakító készlet 30 másodperc alatt eBike-ká alakítja a kerékpárodat szerszámok nélkül. Fokozd a tekerési erődet, amikor szükséged van rá a LIVALL PikaBoost eBike átalakító készlet segítségével. Másodpercek alatt felszerelhető bármilyen szerszám nélkül. Legjobb mindegyikben, hogy intelligens segítséget, fejlett szenzorokat és kerékpár-kompatibilitást nyújt.

A mindennapi ingázásod sokkal könnyebbé, biztonságosabbá és szórakoztatóbbá válik ezekkel az okos eszközökkel.

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések