menu
Baljós jelek!

1. Csak késő este ír neked.

Ha állandóan csak este 10-től hajnali 2-ig üzen neked, az nem azért van, mert rád gondol, amikor elalszik, vagy őszintén kíváncsi a napodra. Nem azért van, mert szeret. Nagy eséllyel az egyetlen oka annak, hogy ebben az időben lép kapcsolatba veled, az az, hogy csupán egy alkalmi találkozást keres.

2. Soha nem tűnik igazán érdeklődőnek abban, amit mondasz.

Amikor beszélgettek, folyton az okostelefonját nézegeti? Elkalandozik? Általában csak általános válaszokat ad, amelyek nem tűnnek átgondoltnak vagy őszintének? Ha igen, ez mindenképpen egy vörös zászló, hogy valójában nem akar ennél többet veled tenni, mint csak szórakozni.

3. Nem emlékszik kis dolgokra rólad.

Soha nem tesz megjegyzéseket azokról a kis dolgokról, amelyek miatt te, nos, te vagy. Nem azért van, mert félénk. Nem azért, mert nagyon feledékeny. Azért van, mert nem vesz észre téged. Azt jelenti, hogy nem figyel rád vagy nem hallgat rád.

4. A nagy dolgokra sem emlékszik rólad.

Nagy előadás a munkában? Életpályát változtató interjú? Ne várj szerencsekívánó üzenetet vagy visszatelefonálást, hogy hogyan ment. Ez a srác valószínűleg rémülten néz rád, mint egy reflektorfénybe került őz, amikor említed a találkozótokkor. Egyszerűen nem érdekli. Jobbat érdemelsz ennél.

5. A barátaid nem szeretik őt.

Egyáltalán nem. Néha a barátaink hamarabb észreveszik a gazembert és a rossz magatartást, mint mi, mert távolabb állnak a helyzettől. Ne hagyja figyelmen kívül a barátai véleményét. Ők nem csak azt akarják, ami a legjobb neked, de azt is tudják, mi az.

6. Mindig késik.

Mindenki késhet. Végül is nem vagyunk tökéletes lények. De ha gyakorlatilag soha nincs idejében, amikor találkozni kellene, az azért van, mert nem tisztel, és nem becsüli meg az idődet.

7. Soha nem igazán kérdez rólad.

Legalábbis nem a lényeges dolgokon túl. A szöveges beszélgetést a szokásos "mi van?"-nal kezdi, de aztán a beszélgetés nem megy mélyebbre. Egyszerűen nem sikerül összetettebb kapcsolatot kialakítanod vele, bármennyire is próbálod rávenni, hogy nyíljon meg. A fickó egy megbízhatatlan, könnyelmű ember, és semmi több. És hacsak nem ezt keresed, akkor el kell engedned őt.

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések