menu
Ne hagyja, hogy a nehéz bútorok áthelyezése a jövőben is problémát jelentsen

Elgondolkozott már azon, milyen nehéz néha a bútorokat áthelyezni, legyen az egy költözés, átrendezés vagy csak egy nagytakarítás alkalmával? Sokan felismerjük azt a kihívást, amit a nehéz bútordarabok mozgatása jelent. Nem csupán az erőfeszítés és a fizikai kihívás miatt, hanem azért is, mert fennáll a veszélye annak, hogy károsíthatjuk a bútort vagy még rosszabb, önmagunkat. Erre a problémára nyújt megoldást az új, innovatív bútormozgató készletünk.

 

A Bútormozgató Készlet Jellemzői

 

  • Szállítási Kapacitás: A készlet maximális támogatott súlya 150 kg, ami a legtöbb háztartási bútor esetében tökéletes választás. Legyen szó egy nagy könyvespolcról, kanapéról vagy asztalról, ez a készlet megkönnyíti a munkát.

  • Felemelő Kar: A bútor felemeléséhez használt kar hossza 37 cm, amely tökéletesen alkalmas a nehéz bútorok emeléséhez anélkül, hogy megterhelné a hátát. Az acélból készült kar rendkívül tartós és az ergonomikus csúszásgátló fogantyúval rendelkezik, amely biztonságos fogást biztosít.

  • Mozgató Tartók: A bútorok alá helyezhető tartók (10,5x8 cm méretben) 8 kerékkel vannak ellátva. A kerekek, melyek ellenálló ABS-ből készültek, sima és könnyű mozgást biztosítanak bármilyen felületen.

  • 360 Fokos Elforgatás: Az egyik legnagyszerűbb tulajdonsága ennek a készletnek, hogy a tartókat úgy tervezték, hogy 360 fokban elfordíthatók. Ez azt jelenti, hogy a bútordarabot bármilyen irányba könnyedén mozgathatja anélkül, hogy folyamatosan ki- és berakosgatnia kellene.

  • Biztonság: Minden tartó forgó, csúszásmentes felülettel van ellátva, ami megakadályozza a bútorok elmozdulását vagy csúszását a mozgatás során.

  • Szín és Design: A kék színű design nem csak esztétikus, hanem a készlet minden eleme könnyen azonosítható és használható.

 

 

Hogyan használjuk?

 

A bútormozgató készlet használata rendkívül egyszerű. Helyezze a kart a bútor alá, emelje meg egy kicsit és helyezze a bútor alá a tartókat. Most már könnyedén mozgathatja a bútordarabot a kívánt helyre.

 

 

Ne hagyja, hogy a nehéz bútorok áthelyezése a jövőben is problémát jelentsen! A bútormozgató készletünkkel könnyedén és biztonságosan áthelyezhet minden nagy bútordarabot. Ne tegye ki magát felesleges kockázatnak és ne kockáztassa kedvenc bútorainak sérülését. Próbálja ki ezt az innovatív eszközt és könnyítsen az életén.

 

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Butormozgato-kek

 

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések