menu
Emily Ratajkowski láthatóan „könyörög” Olivia Wilde-tól „bocsánatért” annak a hírnek a közepette, hogy Harry Styles-szal való vírusos csókja jelentős „árulás” volt hetekkel azután, hogy lógni látták őket.

Emily-t és Oliviát március 12.-én fotózták le együtt az Oscar-utáni partin, kevesebb mint két héttel azelőtt, hogy Emily-t Harry-vel csókolózva látták.

Úgy tűnik, Olivia Wilde nincs elragadtatva Harry Styles és Emily Ratajkowski közelmúltbeli találkozójától.

Arra az esetre, ha lemaradtál róla, Harry és Em Rata Japánban, egy hétvégén csókolózva kapták lencsevégre.

Ketten Tokió utcáin kerültek közel egymáshoz, ahol Harry a világkörüli turnéján adott koncertet, és Emily úgy tűnik, csak látogatóban volt ott.

A csók videófelvételeit számos hírforrás közölte, és az interneten olyan gyorsan terjedt, mint a tűzvész. Harry először lett romantikus kapcsolatba hozva valakivel, mióta tavaly szakított Olivával.

Olivia és Harry majdnem 2 évig voltak együtt, mielőtt tavaly novemberben bejelentették, hogy "barátságos döntést" hoztak a szakításról.

A szakítás óta úgy tűnik, a Don't Worry Darling sztárjai között minden rendben ment, és beszámolók szerint a szakítás idején "közeli barátok" maradtak.

Azonban úgy tűnik, hogy Harry közelmúltbeli találkozója Em Ratával feszültséget okozott.

Tájékoztatásképpen, Emily - aki szintén frissen szingli, miután szeptemberben beadta a válókeresetet férjétől - ismert arról, hogy "barátságos" a kapcsolata Olivával, és többször lefotózták őket együtt a múltban.

Valószínűleg túlzás lenne azt állítani, hogy a két nő legjobb barátnő, de rajongók látták őket együtt táncolni a VIP részlegen Harry egyik párizsi koncertjén júniusban, amikor Olivia még Harry-vel volt.

Mindezek tetejében nemrég, március 12-én együtt ültek a Vanity Fair Oscar-utáni partiján, csupán két héttel Emily és az énekes közötti hírek előtt.

Szóval, a beszámolók szerint Emily és Harry már "egy ideje" barátok, és most bennfentesek azt állítják, hogy a modellnek keményen kell dolgoznia, hogy kiharcolja Olivia "megbocsátását".

"Ez egy árulás" - mondta egy forrás a Page Six-nek ezen a héten, hozzátéve, hogy Em "megbocsátásért könyörög" Olivának.

Természetesen fontos megjegyezni, hogy sem Harry, sem Emily nem nyilatkozott nyilvánosan a PDA-ról (közös nyilvános szeretgetésről), így egyelőre nem teljesen világos, hogy milyen természetű a kapcsolatuk.

De azt tudjuk, hogy Emily az elmúlt hónapokban nyíltan beszélt arról, hogy a laza randevúkat részesíti előnyben, és világossá tette, hogy nem keres komoly partner után.

Valójában januárban a High Low podcast egyik epizódjában Em hangsúlyozta, hogy a lesben álló paparazzók miatt nehezen élvezheti a laza találkozókat, bevallva: "Furcsa érzés, hogy figyelnek."

"Azt hiszem, bármikor, amikor valakivel látom, az emberek azt mondják: 'Ó, kapcsolatban vannak', és azt mondom: 'Mi van, ha csak valakivel töltöm az időt?' Nem randiztam kapcsolatra" - mondta.

"Az életem nagyon teljesnek érződik, ami miatt az ismerkedés érdekes és szórakoztató, mert az élmény miatt csinálom, nem azért, mert a következő barátomat keresem. Csak jól érzem magam" - folytatta.

A szerző hozzátette, hogy korábbi tapasztalatai szerint a paparazzók által készített fotók teljesen "tönkretették" a potenciális románcokat, mert "túl gyorsan kiszivárogtak, és az egész nyomása túlságosan fokozódott".

Nos, meg kell várni, hogy Emily és Harry románca hogyan alakul.

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések