menu
Nem csak egy egyszerű párna, hanem egy wellness központ a hálószobádban. Nem hagyhatod ki a lehetőséget, hogy te is kipróbáld

Szinte mindenki tapasztalta már a nap végén a fáradtság okozta hátfájást vagy a rossz alvási pozíció miatti nyaki merevséget. Gondoltad volna, hogy egy egyszerű, mégis forradalmi párna képes megoldani ezeket a problémákat, miközben még masszíroz is? Ismerd meg a memóriahabos vibrációs masszírozó- és melegítő párnát, ami USB-ről tölthető és három különböző funkcióval rendelkezik!

 

A tökéletes forma: Profilált szarv alak

 

A párnánk különleges szarv alakú kialakítása nem csak egy design csoda, de egyben a fej és nyak tökéletes támasztását is biztosítja. A párnának köszönhetően a gerinced mindig a megfelelő helyen van, így nem kell többé aggódnod a kényelmetlen alvási pozíciók miatt.

 

Memory Shape: A termék szíve és lelke

 

A párna habszivacsból készült "alakmemóriával", ami garantálja, hogy tökéletesen alkalmazkodik a tested anatómiájához. Ennek köszönhetően csökkenti a nyomáspontokat és biztosítja a fej, nyak és vállak kényelmes alátámasztását.

 

 

 

 

Három egyben: Masszázs, melegítés, és intenzitás szabályozása

 

Nem elég, hogy a párna már önmagában is a kényelmet szolgálja, most már masszírozza is a fáradt izmaidat. A három funkcióval rendelkező masszírozó párna lehetővé teszi, hogy szabadon megválaszthasd, milyen masszázst szeretnél. Szereted az intenzív masszázst, vagy inkább a gyenge, relaxálót? Vagy csak a melegítésre vágysz egy hideg téli estén? A párna mindegyikben a partnered lesz.

 

 

 

 

Könnyű tisztán tartani

 

Az egészség és higiénia alapvető fontosságú mindenki számára. A párna levehető burkolata ezt garantálja. Csak nyisd ki a cipzárt, távolítsd el az anyagot, és már mehet is a mosógépbe. Figyelj a gombokra, melyek tépőzárral vannak rögzítve!

 

 

Technikai adatok

  • Szín: Szürke/bézs
  • Anyaga: Velúr + hab
  • Tápegység: USB-ről tölthető
  • Funkciók száma: 3
  • Méretei: 23 x 25 x 12 cm
  • Súlya: 0,487 kg
  • Súly a csomagolással együtt: 0,647 kg

 

 

 

A memóriahabos vibrációs masszírozó- és melegítő párnával nem csak egy komfortosabb életet kezdhetsz, de egyben a fáradtságot és a fájdalmat is elűzheted. Nem csak egy egyszerű párna, hanem egy wellness központ a hálószobádban. Nem hagyhatod ki a lehetőséget, hogy te is kipróbáld!

 

 

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Memoriahabos-vibracios-masszirozo-es-melegito-parn

 

 

 

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések