menu
Angol nyelvet tanít – játékosan és szórakoztatóan

A konyha egy olyan hely, ahol az élet apró örömei minden nap megjelennek - a kávé reggeli illata, a frissítő hűsítő italok vagy egy gondosan elkészített ebéd. Mindezen pillanatok közepette pedig mi lenne szebb dísz egy hűtőszekrényen, mint a természet apró csodáinak képviselői, az állatok? Mégis, mi lenne, ha ezek az állatos mágnesek nemcsak a konyhádat tennék színesebbé, hanem a nyelvtanulás eszközeivé is válnának? Üdvözlünk a 42 darabos állatos hűtőmágnes csomag világában!

 

Elképesztő választék és design

 

A 42 mágnes nemcsak mennyiségben, hanem minőségben is elképesztő. Minden egyes darabja egy-egy állatot ábrázol, kezdve a közismertektől, mint a cica vagy a kutya, egészen a kevésbé ismertekig, mint a kiwi madár vagy az okapi. Mindegyik mágnes színes és részletes, hogy élethűen tükrözze az adott állatot.

 

Angol nyelvet tanít – játékosan és szórakoztatóan

 

A mai globalizált világban az angol nyelv tudása alapkövetelmény. Milyen csodálatos, hogy a hűtőmágnesek segítségével a legkisebbek is játékos formában ismerkedhetnek az angol szavakkal! Minden mágnesen az állat angol neve olvasható, így a gyerekek játék közben tanulhatnak. Milyen móka lehet például a "giraffe" vagy a "elephant" kiejtését gyakorolni, miközben az állat képét nézzük!

 

Minőség és praktikum egy csomagban

 

A mágnesek anyaga strapabíró műanyag, így a gyerekek bátran játszhatnak velük anélkül, hogy félnünk kellene a sérülésektől. Az erős mágnes garantálja, hogy akár a hűtőn, akár egy mágneses táblán is jól tartson. Ideális bevásárlólisták, jegyzetek, rajzok vagy akár az iskolai órarend tárolására.

Ráadásul az egész készlet egy fém dobozban érkezik, amely biztonságos és kényelmes tárolást biztosít. Így nem kell attól tartanunk, hogy a mágnesek elvesznek vagy összekavarodnak.

 

Élvezd és tanítsd!

 

A 42 állatos mágnes nemcsak díszként szolgál. A gyerekek órákon át foglalkozhatnak vele, miközben játékosan tanulnak. Az állatok megkülönböztetése, az angol nevek gyakorlása és az állatos történetek kitalálása mind hozzájárulnak a gyermek fejlődéséhez.

 

 

 

Műszaki adatok egy pillantásra

 

  • Szín: többszínű
  • Anyaga: műanyag
  • Elemek száma: 42
  • Téma: állatok
  • Csomag méretei (hossz / szélesség / magasság): 19 x 14 x 4,5 cm
  • Súly: 0,25 kg
  • Súly a csomagban: 0,4 kg
  • Csomagolás: fém doboz

 

 

Zárszóként, ha egy olyan terméket keresel, ami nemcsak szép, hanem tanít is, és hosszú távon szórakoztatja a gyerekeket, az állatos hűtőmágnesek - 42db a tökéletes választás. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és tedd még színesebbé a konyhádat!

 

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Allatos-hutomagnesek-42db

 

 

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések