menu
A Cloud Skin egy lágy fókuszt biztosító sminktrend, ami ellepi a közösségi médiát.

Ez az effekt a "lágy megjelenésű, bársonyos, szinte szűrőszerű minőségű" arcnak köszönhető.

"A teljes fedésű matt és természetes nedves arcszín közötti találkozásként" írják le.

Az elmosódott matt arcszín párosul a szemeken, az arccsontokon és az ajkakon lágy, matt pirosítással. A Cloud Skin kapcsán "nincsenek éles, meghatározott vonalak vagy befejezések.
A pirosító beleolvad a bőrbe, elmosódott szélekkel, így nem igazán lehet tudni, hol kezdődik és hol ér véget."

Ahogy melegebbre fordul az idő, sokan észreveszik a bőrük textúrájának és tónusának változásait. A bőr természetes olajai a hőmérséklet változásával előtérbe kerülnek. Még a sivatagi szárazságú bőrű emberek arcuk egyes részein is nedvesnek és ragyogónak érezhetik magukat.

Ha attól tartasz, hogy túlságosan fényesnek tűnsz, a természetes matt smink trend a legjobb megoldás. Az elterjedt cloud skin trendet követve ez a kinézet megszabadul a zsíros megjelenéstől, és inkább a bensődből sugárzó fényt kelti.

Úgy gondolod, hogy ez a megjelenés azt jelenti, hogy több réteg púdert kell felvinned az arcodra?

Gondold újra.
A természetes matt bőr az erősen púderezett megjelenéstől eltérően a termékek és a lágy összekeverési technika miatt más. Ha jól csinálják, az átfogó hatás a többrétegű sminknek köszönhetően a bőrödet a legjobb módon mutatja be, és formás, lágy, ragyogó kinézetet biztosít.

A Cloud Skin bőrápolása

A Cloud Skin elérésének elsődleges lépése a jó bőrápolás - mondja a sminkművész Allison Kaye. Gray javasolja, hogy erősen készüljünk elő hidratálókkal, különösen, ha száraz a bőrünk. "A szárazabb bőrtípusok is elérhetik a Cloud Skin-t, de a hidratálásra kell összpontosítaniuk, hogy elkerüljék a hámló vagy mazsolaszerű arcszínt".

Alapozás

Ehhez a megjelenéshez a felhős hatás létrehozásához különböző textúrákra van szükség az arc különböző részein, tehát néhány alapvető lépés szükséges.
Kezdjünk egy lágy matt befejező alapozóval vagy arcszín termékkel.
Ha folyékony alapozót használsz, javasoljuk, hogy pöttyözd fel a bőrre nedves szépségszivaccsal. Az alapozás után egy elmosódást elősegítő stiftet használj. Ez könnyen segít létrehozni egy lágy elmosódó hatást.

A természetes matt smink megjelenésének elérésének legegyszerűbb módja a megfelelő termékek okos keverjük. Ha a megfelelő mennyiségben és helyesen összekeverjük, az eredmény egy sugárzó fény lesz, enyhén elmosódott hatással, mintha az arcodat HD szűrőkkel dolgozták volna át.

A színek elhelyezése fontos

A színek elhelyezése nagy különbséget jelent ebben a megjelenésben. Használj világos színű korrektort az arc központi részének kiemelésére, és sötét színű kontúrtermékeket vagy korrektorokat az arc széleire éles megjelenésért. A semleges vagy rózsaszínű pirosító az arcokon tovább fokozza a megjelenést.

 

A szemek tovább fokozzák a megjelenést

Használj árnyalatos barnákat és semleges színű szemhéjpúdereket, hogy egy finom természetes matt füstös szemhatást érj el. Ez tovább erősíti a természetes hatást, amelyet ezzel a sminkstílussal próbálsz elérni, miközben biztosítja, hogy friss és összeszedett megjelenést nyújtson. Ez segít abban is, hogy a szemeid nagyobbnak tűnjenek.

Maradj a semleges színeknél. Ha semleges színpalettát használsz a szemeiden, az arcodon és az ajkaidon, elérhetsz egy monokróm sminkhatást, amely tökéletesen összhangban van ezzel a trenddel. Ennek több előnye is van: könnyű összehangolni a termékeket, és akár ugyanazt a krémterméket is használhatod mindhárom arc területén.

Az ajkak mindent elárulnak

Az utolsó lépés a tökéletes természetes matt smink elérésében egy jól kontúrozott ajak. Ha az ajkakat sötétebb ajakceruzával kontúrozzuk, hogy kiemeljük természetes formájukat, majd világosabb, semleges színnel töltjük ki, azt a hatást kelti, hogy teltebb ajkaink vannak. Mindezek az elemek együttesen szolgálnak annak érdekében, hogy természetes megjelenésű módon emeljék ki az arcod jellegzetességeit.

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések