menu
Egy NASA közvetítés során a Nemzetközi Űrállomás (ISS) felvételt készített három ismeretlen repülő objektumról.

Az ISS kamera rögzítette, ahogyan több ezer idegen űrhajó távozik a Földről 2020-ban.

2019 novemberében egy NASA közvetítés során a Nemzetközi Űrállomás (ISS) felvételt készített három ismeretlen repülő objektumról. Ezen egy orosz kozmonauta „ez egy űrhajó” kijelentést tett. Scott Waring, UFO szakértő, azt állítja, hogy a NASA tisztában van az ISS közelében lévő idegen járművekkel.

 

 

"A NASA élő közvetítéséből származó beszélgetés arról tanúskodik, hogy az űrszervezet tudatában van az idegen hajóknak, amelyek az állomás körül közlekednek. Amikor az orosz kozmonauta azt mondta: „egy űrhajó...”, a kommunikációt a földi központ megszakította azzal, hogy „Rendben van” mielőtt befejezhette volna. A földi irányítóközpont már észlelte a hajót az élő adásban. Gyorsan cselekedett, azonban a legfontosabb információt már elárulta, hogy "egy hajó!". A közvetítés során egy piros képernyőre váltottak.

Érdekes volt megfigyelni, hogy amikor az ismeretlen objektumok megjelentek, a videó minősége romlott. Az UFO-knak tulajdonítanak elektromágnesi zavarokat, amelyek autókat, kamionokat és órákat is leállíthatnak.

 

 

Ezt támasztja alá az a tény is, hogy az ISS kamerája 2020. május 18-án újra felvételeket készített, amikor nagy számú UFO távozott a Föld környékéről.

Waring megjegyezte: „Nemrégiben több ragyogó UFO-t észleltek a NASA űrállomásának élő közvetítésén. Ezek a járművek különféle sebességekkel mozogtak az űrben.”

 

 

A következő eset 2020 augusztusában történt, amikor Ivan Vagner, egy másik orosz kozmonauta, déli fényekről készített videót, és állítólag öt UFO-t vett fel rajta. Vagner ezt így osztotta meg:

 

"Űrbeli látogatók és a legújabb időosztásos felvételem.

Az északi fény csúcsának pillanatában, az Antarktisz felett és Ausztrália közötti területen készült a felvétel. Azonban a videón nem csak az északi fény látható."

Videójában kiemelte, hogy „a 9-12 másodperc közötti időszakban öt objektum látható, amelyek azonos távolságban haladnak.”

 

2020 októberében, az orosz Szójuz MS-17 kapszula ISS-hez történő kapcsolódása közben sokan észrevettek egy fénylő fehér tárgyat a Föld felett. Ezt azonban a kamera közelítése miatt eltávolították a képernyőről. Egy megfigyelő megjegyezte: „2:35-kor egy UFO távozik a Földről, majd a kamera ráközelít”. Néhányan úgy vélték, hogy ez csak a rakéta egy részének leválása volt.

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések