menu
Kiválóan alkalmas az óvodákban, iskolákban történő használatra, de szakemberek és hobbisták is egyaránt értékelni fogják

Egyedi művészi alkotások készítésekor a legfontosabb az eszközök minősége. Az XXL zselés tollkészlet 140 különböző színű és stílusú tollal biztosítja, hogy minden rajz és írás valóban egyedivé váljon. Az XXL zselés tollkészlet egy olyan eszközkészlet, amely nem hiányozhat semmilyen asztalról, függetlenül attól, hogy hobbi művész, diák, szakember vagy egyszerű rajongó vagy-e.

 

1. Lenyűgöző színválaszték

 

A zselés tollkészlet egyik legfontosabb előnye a széles színválaszték. A készlet négy különböző színtípust kínál: metál, csillogó, fluoreszkáló és sokszínű. Ezek a színek lehetővé teszik, hogy minden projekt valóban egyedivé váljon, legyen szó egyszerű jegyzetekről, díszes rajzokról vagy akár művészeti projektekről.

 

2. Minőségi és hatékony írásképesség

 

A tollak minősége biztosítja a hatékony írási élményt. Az 0,8-1mm-es írásvastagság nem csak pontos és tiszta vonalakat kínál, hanem lehetővé teszi a könnyű árnyékolást és a részletes festést is.

 

3. Kényelmes és funkcionális csomagolás

 

A tollak elegáns és átlátszó tokban találhatók, amely fehér műanyag fogantyúval van ellátva. Ez a fogantyú nemcsak stílusos, hanem megkönnyíti a tollak szállítását és tárolását is, legyen szó otthonról, iskoláról vagy munkahelyről. A tok méretei (30 x 16 x 10 cm illetve fogantyúval 30 x 21 x 10 cm) garantálják, hogy az összes toll kényelmesen elfér benne.

 

4. Tartós és élénk színek

 

Az XXL zselés tollak speciális festékeket tartalmaznak, amelyek élénk és tartós színeket garantálnak. Ez azt jelenti, hogy a rajzok és az írások sokáig megőrzik eredeti szépségüket, anélkül, hogy a színek megfakulnának vagy elmosódna.

 

5. Sokoldalú felhasználás

 

Ez a tollkészlet tökéletes választás gyerekek számára is, akik szeretik a színezést. Ezen túlmenően óvodáknak, iskoláknak, szakembereknek és rajongóknak is ajánljuk.

 

 

 

6. Műszaki adatok

 

  • Tollak száma: 140 db
  • 4 féle szín: metál, csillogó, sokszínű, fluoreszkáló
  • Írásvastagság: 0,8 - 1mm
  • A táska méretei (szélesség / magasság / mélység): 30 x 16 x 10 cm; fogantyúval: 30 x 21 x 10 cm
  • Súlya: 1,123 kg

 

 

Az XXL zselés tollkészlet minden igényt kielégít. Legyen szó egyszerű írásról vagy komplex művészeti projektekről, ez a készlet a legjobb választás azok számára, akik széles színválasztékot, hatékonyságot és minőséget keresnek. 

A tollkészlet most kapható, ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, hogy hozzáadja ezt az eszközt a művészeti és íróeszköz kollekciójához!

 

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Zseles-toll-keszlet-140-db

 

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések