menu
Hideg napok melegebbé tétele pillanatok alatt

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor a hűvös napokon hazaérve legszívesebben azonnal a melegítő radiátor mellé ülne. Most azonban megjelent a piac egy olyan újdonsága, amely azonnal melegít, és még a helyet sem foglalja el: a Vulcanus Prémium Fűtő Korong. Legyünk őszinték, a hideg időszakokban minden segítség jól jön a lakás vagy az iroda felmelegítésében, és mi is kínálunk egy fantasztikus megoldást a kihűlt tér problémájára!

 

Tartós, hűvös műanyag házban rejlő forradalmi technológia

 

Bár a műanyag sokak számára nem az első választás lenne egy fűtőberendezés házának anyagára, azonban a Vulcanus a legmodernebb technológiával készült műanyag házzal garantálja a termék hosszú élettartamát. A hűvös tapintású műanyag kiválóan védi a kerámia fűtőelemet, biztosítva ezzel a fűtő korong megbízható és biztonságos működését.

 

Forradalmi thermo-kerámia technológia a gyors és hatékony fűtésért

 

A Vulcanus Prémium Fűtő Korong thermo-kerámia technológiája valóban forradalmi. Apró mérete ellenére képes olyan hatékonyan fűteni, mint egy nagyméretű radiátor. Még a legnagyobb téli hidegben is bátran támaszkodhatsz rá: bekapcsolás után azonnal érezhető a szétáradó meleg, amely rövid idő alatt kellemes hőmérsékletre emeli a szobát.

 

Egyedi beállítások és automatikus kikapcsolás

 

Az, hogy a Vulcanus Prémium Fűtő Korong rendkívül hatékonyan működik, még nem minden. A készülékkel 1-12 óra közötti időzítéssel előre beállítható a fűtési idő, így amennyiben például csak a hajnali órákban szeretnéd használni, vagy csak esténként, egyszerűen beállíthatod a kívánt időzítést, és a készülék a beállított idő letelte után automatikusan kikapcsol.

 

Kis méret, nagy teljesítmény

 

Nem hagyhatjuk ki a Vulcanus egyik legnagyobb előnyét: a készülék rendkívül kompakt méretével. A csupán 13.6x6 cm-es méretével könnyen elfér bármilyen asztalon, polcon vagy éppen az íróasztal mellett, így akár munka közben is kényeztet bennünket kellemes melegségével.

 

 

Tulajdonságok, amelyek meggyőznek

 

  • Teljesítmény: 900W
  • Mérete: 13.6x6 cm
  • Tápellátás: hálózatról
  • Specifikáció: Európai hálózati töltős csatlakozó, 600 Watt teljesítmény
  • Fekete szín
  • Tápegység: AC220-240V, 50Hz

 

Összefoglalva, a Vulcanus Prémium Fűtő Korong a hideg napok elengedhetetlen kiegészítője lehet. Akár otthon, akár az irodában, ez a kis méretű, de nagy teljesítményű készülék garantálja, hogy a téli napokat kellemes melegségben töltsd.

 

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Vulcanus-Premium-Futo-korong-Futsd-fel-a-lakast-pi

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések