menu
Ez a forradalmian új készülék nem csak praktikus, de az állatok egészségére is kifejezetten előnyös, mindezt stílusos designnal és innovatív funkcionalitással ötvözve

Amikor háziállatot fogadunk be otthonunkba, az első és legfontosabb feladatunk gondoskodni róla, melynek része a rendszeres és egészséges táplálás biztosítása. A modern technológia fejlődésével ez a feladat most még egyszerűbbé vált, köszönhetően a PetWant F6 okos ételadagolónak. Ez a forradalmian új készülék nem csak praktikus, de az állatok egészségére is kifejezetten előnyös, mindezt stílusos designnal és innovatív funkcionalitással ötvözve.

 

A PetWant F6 jellemzői

 

A különböző etetések mesterének kikiáltva

 

A PetWant F6 tökéletes választás mind száraz, mind nedves táplálékhoz, így macskája vagy kutyája minden étkezésnél új meglepetéssel találkozhat. Az 180 ml-es kapacitása pedig biztosítja, hogy kedvencünknek egész nap elegendő tápanyaga legyen.

 

Intuitív vezérlés

 

Az érintőgombos vezérlés lehetővé teszi az adagoló beállítását a mobilalkalmazáson keresztül, de manuálisan is egyszerűen programozható a tetején található gombbal. Az LCD kijelző információkat nyújt az akkumulátor állapotáról, az időről, az ütemezésről és az adagolási beállításokról.

 

Energiatakarékos és tartós

 

A PetWant F6-et úgy tervezték, hogy a lehető legkevesebb energiát fogyassza, de egyben a leghosszabb ideig tartson. A mikro USB kábel csatlakoztatása mellett tartalék tápegységként 3x C elemmel is működtethető (elemeket a csomagolás nem tartalmazza).

 

 

 

 

Háziállat védelme az első

 

A gyártó kiemelt figyelmet fordított arra, hogy az ételadagoló minden esetben biztonságos legyen. Ha egy állat a mancsával a tálba nyúl, az adagoló azonnal leáll, így minimálisra csökkentve a sérülés veszélyét.

Elegáns, de funkcionális design: A PetWant F6 kialakítása nem csak esztétikailag vonzó, de a használat során is kényelmes. A csúszásmentes talp gondoskodik arról, hogy a készülék stabilan álljon, és ne mozduljon el az etetés során.

 

 

 

 

Miért válassza a PetWant F6 okos ételadagolót?

 

Ha Ön egy elfoglalt állattulajdonos, aki mindig a legjobbat szeretné biztosítani kedvencének, akkor a PetWant F6 a tökéletes választás. 

Az automatikus adagolás révén nem kell aggódnia azon, hogy állata éhes marad-e a nap folyamán. Az intelligens funkciók, mint az LCD kijelző vagy az érintőgombos vezérlés, pedig garantálják, hogy az etetés mindig pontos és hatékony legyen.

 

Továbbá, a PetWant F6 különösen ajánlott azoknak, akik szeretnék minimalizálni az állatoknak az etetés során elszenvedett sérülések kockázatát. Az azonnali leállítási funkcióval biztos lehet benne, hogy macskája vagy kutyája minden etetésnél biztonságban van.

 

 

 

 

A PetWant F6 Okos ételadagoló egy olyan eszköz, amely minden állattartó életét megkönnyíti. Stílusos, praktikus és rendkívül hasznos. Ne hagyja ki ezt a forradalmi újítást, amely garantáltan a kedvencévé válik - és az Önévé is!

 

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/PetWant-F6-Okos-eteladagolo-6-rekeszes

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések