menu
Tekintse meg ezeket a zsebméretű életmentő kütyüket, hogy megtudja, mire gondolunk.

Maradj kapcsolatban még olyan területeken is, ahol nincs mobil lefedettség, ha a Garmin inReach Messenger műholdas kommunikátorral rendelkezel. Párosítsd a Garmin Messenger alkalmazással, és küldj szöveges üzenetet műholdas vagy mobil hálózaton keresztül, illetve küldj SOS-t a Garmin koordinációs központba. Ez az egyik kedvenc EDC (mindennapi hordozható) eszközünk, amely megmentheti az életed. 

A VSSL Flask SOS palack, 4 üzemmódú LED zseblámpával és palackkal rendelkezik. Készülj fel a vészhelyzetekre a következő kaland során a VSSL Flask SOS palack és zseblámpával. Körülbelül  240 ml kedvenc italodat tudod tárolni, és egy 4 üzemmódú LED zseblámpával is rendelkezik, amely SOS funkcióval is bír.

A Clic-Light viselhető okos LED kerékpáros jelző LED jelzéseket helyez a hátadra vagy a hátizsákodra, megvilágítva az alakodat. Segíts a többi sofőrnek látni téged a Clic-Light viselhető okos LED kerékpáros jelzővel. A 6 000 lumen fényerejű LED-ekkel biztosítja, hogy látható legyél ködben és esős időben. Ráadásul hasznos közlekedési jelzéseket is kínál.

A Clic-Light Safe viselhető okos LED kerékpáros jelző biztosítja, hogy más sofőrök is lássanak a rossz időjárási körülmények között. Győződj meg arról, hogy látható vagy az úton a Clic-Light viselhető okos LED kerékpáros jelzővel. Ez a kompakt, állítható eszköz a hátizsákodra rögzíthető és ideális mind a kerékpárosoknak, mind a gyors gyaloglóknak, ezért került fel a legjobb EDC eszközök listájára, amelyek megmenthetik az életed.

A WearWorks WAYBAND okos karkötő térképes alkalmazással lehetővé teszi, hogy navigálj anélkül, hogy egy képernyőre kellene nézned. Maradj fókuszált futás, kerékpározás vagy séta közben a WearWorks WAYBAND okos karkötővel. Rezgésekkel mutatja meg, merre fordulj. Diszkrét és biztonságos, még egyedi útvonalak létrehozását és megosztását is lehetővé teszi.

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések