menu
Akár profi fotós vagy, akár hobbi fotós, aki szereti megörökíteni a világot, a legjobb fotós kiegészítők a következő szintre emelhetik a képességeidet.

Valójában a fejlett kameráktól a magas minőségű lencsékig, a hordozható kameráktól, amelyekkel könnyebb útközben képeket készíteni, számos menő lehetőség közül választhatsz 2023-ban.

A Canon EOS R50 könnyű kamera 24,2 MP CMOS szenzorral rendelkezik, amely lehetővé teszi részletes felvételek készítését bármilyen fényviszonyok mellett. Rögzítsd a gyönyörű pillanatokat úgy, ahogyan emlékszel rájuk a Canon EOS R50 könnyű kamerával. A 24,2 megapixeles (APS-C) CMOS szenzorral felszerelve csökkentett zajjal készít felvételeket. Ráadásul könnyű kialakítása ideális útközbeni használatra.

A Panasonic Lumix S5IIX tükör nélküli kamera fejlesztett szenzorral és L2 technológiával rendelkezik. Valósítsd meg kreatív elképzeléseidet a Panasonic Lumix S5IIX tükör nélküli kamerával. Az új, teljes képkockás 24,5 MP CMOS szenzorral és L2 technológiával kiváló értéket nyújt megfizethető áron. Ráadásul hasznos képkeret-opciókat és videó előbeállításokat élvezhetsz!

 

A Pixii Camera (2023) digitális távmérő kamera 64 bites négymagos ARM Cortex-A55 processzorral rendelkezik. Emeld a fényképezésed szintjét a Pixii Camera (2023) digitális távmérő kamerával. Az új 64 bites négymagos ARM Cortex-A55 processzorral, kétmagos OpenCL 2.0 GPU-val és akár 7 G pixel/másodperc sebességgel ez a kamera valódi monokróm DNG-ket állít elő és rögzíti a finom részleteket. Ezért az egyik legjobb kiegészítő a fotósok számára jelenleg.

 

A FUJIFILM X-T5 digitális kamera páratlan képminőséget nyújt 40,2 MP X-Trans CMOS 5 szenzorával. Tapasztald meg a legfejlettebb képrögzítési technológiát az X sorozatban a FUJIFILM X-T5 digitális kamerával. Büszkélkedhet a nagy felbontású, 40,2 MP X-Trans CMOS 5 HR szenzorral és egy fejlett képfeldolgozó algoritmussal. Így elképesztő képminőségre számíthatsz.

 

A Leica 2022 M6 filmkamera a Leica M távmérő modern változata, 0,72x nagyítással. Emeld a fotózási képességeidet a Leica M6 2022 filmkamerával. Ez egy modern változata a klasszikus Leica M távmérőnek, és rendelkezik 0,72x nagyítással és bevonatos optikai felületekkel, amelyek nem érzékenyek a szórt fényre.

 

Az Olympus Cameras OM SYSTEM OM-5 kalandkamera kompakt formájával és strapabíró kialakításával tökéletes az utazáshoz. Rögzítsd kalandjaidat eddig soha nem látott módon az Olympus Cameras OM SYSTEM OM-5 kalandkamerával, ami egy másik legjobb kiegészítő a fotósok számára. Kompakt, robusztus felépítése biztosítja, hogy bírja az utazásokat. Eközben olyan funkciók, mint a Starry Sky AF és a számítógépes technológia, teljesen új fényben mutatják be a világot.

 

A Hasselblad X2d 100C közepes formátumú, tükör nélküli digitális kamera skandináv dizájnnal és 100 MP CMOS szenzorral rendelkezik. A Hasselblad X2d 100C elegáns skandináv dizájnnal büszkélkedik, és egy erőteljes 100 megapixeles CMOS szenzort használ. Ráadásul az 5-tengelyes testben elhelyezett képstabilizálás garantálja, hogy minden felvétel éles és részletes legyen. A fázisérzékeléses autofókusz még a gyors pillanatokat is tisztán rögzíti.

 

A Polaroid Now+ Generation 2 i-típusú azonnali kamera régi stílusú dizájnt és modern technológiát kínál. A hobbi fotósok és akár a profik is élvezni fogják a Polaroid Now+ Generation 2 használatát. A modern változat a klasszikus azonnali fényképezésre, alkalmazáskapcsolattal rendelkezik. Így beállíthatod az objektív prioritását és olyan funkciókat használhatsz, mint a dupla expozció, a fényfestés és még sok más. Még 5 objektívszűrővel is ellátott.

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések