menu
Avatto WT50 minden igényt kielégít, így ön a legkorszerűbb megoldásokkal élvezheti otthona melegét vagy hűvösségét. Lépjen bele az okos otthonok világába ezzel az egyedülálló termosztáttal

Az elmúlt években drasztikusan nőtt az okosotthoni eszközök népszerűsége. Mindannyiunknak fontos, hogy otthonunk kényelmes és energiahatékony legyen. Az Avatto WT50 intelligens termosztát pont ezt kínálja. De vajon miért válassza ezt a termosztátot a sok közül? Cikkünkben bemutatjuk, milyen előnyökkel jár az Avatto WT50 használata.

 

Megbízható működés és precíz hőmérsékletszabályozás

 

Az Avatto WT50 nem csak egy átlagos termosztát. Kiválóan alkalmas HMV kazánok működtetésére, garantálva a helyiségek optimális hőmérsékletét. 10K B3950 NTC érzékelőjének köszönhetően a termosztát akár 1°C-os pontossággal képes szabályozni a hőmérsékletet, így soha nem kell attól tartania, hogy otthonában nem lesz ideális a klíma.

 

Testre szabható programozás

 

Az Avatto WT50-ben rejlő valódi erő a testreszabhatóságban rejlik. A Tuya és Smart Life alkalmazások segítségével beállíthatja a kívánt hőmérsékletet akár napi 6 különböző idősávban, legyen szó 5+1+1, 5+2 vagy 7 napos beállításról. Választhat kézi, automatikus vagy távolléti üzemmódot is, így a termosztát mindig az Ön igényei szerint működik.

 

Okostelefonról irányítható

 

Akár otthon van, akár távol, az Avatto WT50 intelligens termosztátot könnyedén irányíthatja okostelefonjáról vagy táblagépéről. Töltse le a Tuya vagy Smart Life alkalmazást Androidra vagy iOS-re és szabja testre termosztátjának működését bárhol is tartózkodjon.

 

Hangutasításokkal vezérelhető

 

Az Avatto WT50 a modern technológiával lépést tartva kompatibilis az Amazon Alexa, a Google Home és a Yandex Alice virtuális asszisztensekkel is. Hangutasításokkal is vezérelheti, így még kényelmesebben használhatja.

 

 

 

Kijelzőn minden fontos információ

 

A termosztát nagy, áttekinthető LCD kijelzőjén egy pillantással megismerheti a legfontosabb információkat: beállított hőmérséklet, hálózati csatlakozás státusza, aktuális idő és még sok más. A képernyő fényerejét is beállíthatja, vagy akár teljesen kikapcsolhatja.

 

Gyermekzár és memóriafunkció

 

Az Avatto WT50 gondoskodik a biztonságról is. A gyermekzár funkcióval megakadályozhatja, hogy a kisebbek esetlegesen módosítsák a beállításokat. Ezenkívül, ha áramszünet lépne fel, a termosztát emlékezik az utoljára használt beállításokra, így nem kell újra programoznia.

 

 

 

Tartozékok és telepítés

 

A termosztát mellé kapott használati utasítás részletesen elmagyarázza a telepítés lépéseit, melyet a csomagban található két csavarral is megkönnyíthet.

 

Az Avatto WT50 intelligens termosztát a legmodernebb technológiával és kényelmi funkciókkal van felszerelve, hogy otthona mindig a kívánt hőmérsékleten legyen. Függetlenül attól, hogy milyen igényei vannak, az Avatto WT50 képes kielégíteni azokat. Lépjen a jövőbe ezzel a forradalmi termosztáttal!

 

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Avatto-WT50-3A-Okostermosztat-Wi-Fi-Tuya

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések