menu
Felülmúlhatatlan védelem minden körülmény között

Az autó az egyik legnagyobb értékű beruházás, amelyet sokan közülünk eszközölnek. Ennek megfelelő védelme nem csak kötelességünk, de gazdasági érdekünk is. Ezen az elgondoláson alapul az új, XL méretű autótakaró ponyva, amely nem csak egy átlagos védőhuzat, hanem egy igazán kivételes termék a piacon.

 

Kiváló minőség az első pillantástól

 

Az első, ami a szemünket megörvendezteti, az az autótakaró ponyva elegáns ezüstszürke színe. Ez a szín nem csak a divatban népszerű, hanem kiválóan tükrözi a napfényt is, így az autó hűvösebb marad a forró napokon.

 

De ami ennél is fontosabb: a kiváló minőségű PEVA anyag. Ez az anyag különleges tulajdonságokkal bír. A PEVA egy műanyag alapú anyag, mely nem tartalmaz káros ftalátokat és PVC-t, így környezetbarátabb választás.

 

Az autó lakkjának megóvása

 

Az autótakaró ponyva belső részén található puha anyag gondoskodik arról, hogy autónk lakkja ne sérüljön és ne legyenek rajta karcolások. Milyen kellemetlen lenne, ha egy védőhuzat okozna kárt a drága járművön! Ezzel a termékkel azonban nem kell ilyenekkel foglalkozni.

 

Kiemelkedő védelmi funkciók

 

A ponyva nem csak a napfény ellen védi az autót. Kiváló UV állóságának köszönhetően az UV sugárzás káros hatásait is kivéd. De ez még nem minden! Az anyag ellenáll a sérüléseknek, tehát még a kisebb ágak és más apró tárgyak sem okoznak benne kárt.

A termék erős összehúzó hatású, így biztosan a helyén marad még szeles időben is. Mindez az autót tökéletesen véd a külső behatásoktól.

 

Rugalmasság és sokoldalúság

 

Az autótakaró ponyva nem csak kültérre tervezett, beltéri használatra is kiváló. Télen, amikor a garázsban tartjuk az autót, a ponyva megóvja a portól, a pókhálótól és egyéb szennyeződésektől.

 

 

Tökéletes méret

 

A ponyva mérete XL, ami 540 cm x 175 cm x 120 cm. Ez a méret ideális sok közép- és nagy méretű autó számára, biztosítva a tökéletes illeszkedést és védelmet.

 

 

Az új XL méretű autótakaró ponyva azok számára ideális, akik nem akarnak kompromisszumot kötni autójuk védelmében. Az elegáns megjelenés, a kiváló minőségű anyagok és a tökéletes védelem mind-mind ezt a terméket választják azok, akik csak a legjobbat akarják járművüknek.

 

Ne hagyja, hogy autója kiszolgáltatott legyen a természet viszontagságainak vagy a városi környezetnek. Védje meg ma az XL méretű autótakaró ponyvával!

 

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Autotakaro-ponyva-XL-es-meret-540-cm-x-175-cm-x-12

 

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések