menu
Számzáras kulcsszéf

Elképzelte már, milyen lenne, ha minden kulcsot egy helyen, biztonságban tarthatna, és ugyanakkor nem kellene folyamatosan másolatokat készítenie minden egyes családtag számára? A válasz egyszerűbb, mint gondolná: az új számzáras kulcsszéfünkkel ez már nem csak elképzelés, hanem valóság.

 

Könnyű hozzáférés minden családtag számára

 

Nincs több elveszett kulcs vagy a kulcsmásolóhoz rohanás! Csak tegye be a kulcsot a széfbe, állítsa be a 4 számjegyű kódot, és ossza meg azt a háztartás minden tagjával. Ez a megoldás nemcsak kényelmes, hanem kivételesen biztonságos is.

 

Kivételes Minőség és Megbízhatóság

 

A kulcsszéfünk masszív és kiváló minőségű acélból készült, amely gondoskodik arról, hogy tárolt kulcsai mindig biztonságban legyenek. Az épületen kívüli kulcstárolás lehetősége tovább növeli a termék hasznosságát, különösen azok számára, akik gyakran elfelejtik kulcsaikat otthon, vagy szeretnének egy tartalékot egy biztonságos helyen tárolni.

 

Felhasználóbarát Zárszerkezet

 

A négy számjegyű titkosítás lehetővé teszi, hogy egy könnyen megjegyezhető kódot állítson be. Emellett a zár programozható jellege azt is jelenti, hogy ha bármikor úgy érzi, hogy a kódot meg kell változtatni, akkor ezt egyszerűen és gyorsan megteheti.

 

Univerzális Felhasználás

 

Ez a kulcsszéf nemcsak otthoni, hanem irodai vagy üzleti környezetben is ideális. Mivel a termék beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas, nem kell aggódnia az időjárás okozta károk miatt. A minőségi anyagok és a kifinomult kialakítás garantálják a tartósságot és az idő múlásával is megőrzi esztétikai értékét.

 

 

Egyszerű Telepítés

 

Nem szükséges szakember, hogy telepítse ezt a kulcsszéfet. Mindössze egy fúróra és egy Phillips csavarhúzóra van szükség, és máris készen áll a telepítésre. Ráadásul a csomag tartalmazza a szükséges csavarokat is, így nem kell külön beszereznie őket.

 

 

Műszaki adatok:

 

  • Szín: Fekete, szürke
  • Anyaga: Fém, műanyag
  • Külső méret: 12x9x4 cm
  • Belső méret: 10x7x2,5 cm
  • Súly: 0,292 kg
  • Súlya a csomagolással: 0,328 kg

 

 

 

Összefoglalva, a számzáras kulcsszéf nemcsak megkönnyíti a mindennapi életet, de egy új szintre is emeli a biztonságot. Legyen szó családi házról, irodáról vagy akár üzletről, ez a termék a tökéletes megoldás kulcsai biztonságos tárolásához. Ne várjon tovább! Fedezze fel a kulcsszéf nyújtotta előnyöket és tegye életét könnyebbé és biztonságosabbá.

 

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Szamzaras-kulcsszef

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések