menu
Igazi művészet a konyhában, eleganciával és funkcionalitással gazdagítja ételkészítési rutinját

Minden háztartásban akad egy-két olyan tárgy, amely a konyha nélkülözhetetlen részét képezi. Olyan tárgy, amely nemcsak praktikus, hanem stílusos és elegáns is, mely egyszerre teszi kényelmessé az ételkészítést és teszi szebbé a konyhát. Az új Multifunkcionális Bambusz Vágódeszka pontosan egy ilyen eszköz, amely minden igényt kielégít.

 

Sokoldalúság és funkcionalitás kezében

 

Egyetlen egyszerű tárgyban ötvöződik a hatékonyság és a kifinomultság. Az új Multifunkcionális Bambusz Vágódeszka a hagyományos vágódeszkák minden előnyét kínálja, de egy csavarral többet is. Több, mint egy vágódeszka – ez egy komplett konyhai eszköz, amely a konyha minden sarkában kézre áll.

Reszelőként is funkcionál? Igen! Négy cserélhető betét kínálatával rendelkezik, így könnyedén átváltozhat zöldség-, sajt-, vagy gyümölcsreszelővé. Így a frissen szeletelt élelmiszerek sokszínűségével bővíthetjük az ételeinket.

 

Optimalizált tárolás azonnal

 

A vágódeszka alatt elhelyezett négy fedéllel ellátott gyűjtődoboz lehetővé teszi, hogy az apróra vágott alapanyagokat azonnal tárolhassuk. Ha nem használja fel mindet azonnal, egyszerűen helyezze a gyűjtődobozokat a hűtőszekrénybe. Az intelligens tervezésnek köszönhetően az élelmiszerek frissek maradnak, miközben a konyhája rendezett és tiszta.

 

Elegáns és tartós anyagok

 

A bambusz a fenntarthatóság és a természetesség szinonimája. Nemcsak környezetbarát, hanem rendkívül tartós és ellenálló anyag is. A műanyag és fém részletek tovább erősítik ezt a sokoldalú vágódeszkát, garantálva hosszú élettartamot és tartósságot.

 

 

Műszaki adatok röviden

 

  • Anyag: bambusz/műanyag/fém
  • Edények száma: 4 db
  • Reszelők: 4 db
  • Fogantyú: Igen
  • Edény méretei: 16 × 9 × 7 cm
  • Teljes méret: 40 × 26,5 × 9,5 cm
  • Súly: 2,513 kg
  • Csomag tartalma: 1 vágódeszka, 4 edény, 4 reszelő

 

 

 

A multifunkcionális bambusz vágódeszka nem csak egy egyszerű konyhai eszköz. Ez egy igazi művészet a konyhában, mely eleganciával és funkcionalitással gazdagítja ételkészítési rutinját. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a minőséget, a stílust és a hatékonyságot egyben. Ha még nem rendelkezik ezzel a csodálatos eszközzel, itt az ideje, hogy új szintre emelje konyhai élményét!

 

 

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Multifunkcionalis-bambusz-vagodeszka

 

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések