menu
Minden művész és alkotó számára az eszközeik kritikus jelentőséggel bírnak. Most bemutatjuk a 168 darabos kéthegyű marker szettet, mely nem csak a kreativitást szolgálja

 

 

Sokoldalúság a Mindennapokra

 

Akár egy diák aki jegyzetel, egy tanár aki tananyagot készít, vagy egy profi tervező, ez a marker szett kiválóan kiszolgál minden igényt. A 168 különböző színű marker élénk és tartós színeket kínál, legyen szó vázlatokról, illusztrációkról vagy mindennapi feljegyzésekről.

 

 

Kettő az egyben

 

Minden marker dupla hegyű kialakítással rendelkezik. A finom, 1 mm-es hegy lehetővé teszi a precíz vonalak és részletek megalkotását, míg a 5 mm-es ferde hegy ideális a hangsúlyos vonalakhoz és a kiemelésekhez.

 

 

Elegáns és Hatékony Tárolás

 

A készlethez mellékelt fekete táska nem csak stílusos, de praktikus is. A cipzáras záródás megőrzi a markerek épségét, az állítható vállpánt pedig lehetővé teszi, hogy bárhol magával vigye. Az 5 integrált szervező lappal a markereket könnyedén csoportosíthatja és rendszerezheti.

 

 

Tökéletes Méret és Esztétika

 

A markerek kialakítása és a táska mérete (16,5x20x30 cm) gondosan lett tervezve a felhasználó igényei alapján. A kompakt méret ellenére is könnyen hordozható és elfér iskolai vagy munkahelyi környezetben is.

 

 

Zárszó

 

A 168 darabos kéthegyű marker szett azoknak ajánlott, akik értékelik az esztétikát és a funkcionalitást. A lenyűgöző színpaletta, az innovatív kettős hegyű dizájn és a gondosan kialakított táska együtt teszik ezt a szettet nélkülözhetetlenné a kreatív tevékenységek során. Ismerje meg közelebbről, és tapasztalja meg, hogyan emelheti fel alkotásait egy teljesen új szintre!

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre

 

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Kethegyu-marker-keszlet-168db

 

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések