menu
A tavaszi melegebb hőmérsékletekkel elérkezett az ideje, hogy felfedezzük a szabad természetet, és újra élvezzük a verandánkat vagy teraszunkat.

Ebben az időszakban még egy kis küszöb is tökéletes mini-menedéket nyújthat csendes beszélgetésekhez, legyen az a fák és énekesmadarak között vagy a szomszédok és városi élet nyüzsgésében. Hasonlóképpen, a nagyobb kültéri terek is éppoly vonzónak tűnnek ilyenkor, mint egy kiterjedt, körbeérő veranda, amely nyilvánvalóan a kellemes esti levegőben való szórakozásra teremtett. Valóban, a kültéri élettér az, amit belőle készítünk.

Ha tervezési inspirációt keresel, a mai bejegyzés neked szól! És mi jobb alkalom lenne erre! A tavasz tökéletes évszak arra, hogy felfrissítsük a verandánkat és vonzó kültéri élettérré alakítsuk.

Okos tervezéssel és a megfelelő termékekkel gyönyörű menedéket hozhatsz létre, ahol a családdal és a barátokkal pihenhetsz, miközben élvezitek a tavaszi meleg időt. A kültéri szőnyegektől és kényelmes bútoroktól kezdve a világítótestekig, amelyek kiemelik a teret, ezek a termékek segítenek a veranda szezonon át tartó, nagy szükségű átalakításában. Íme néhány kedvenc veranda termékünk tavaszra.

Lábtörlő szőnyeg

Kültéri mintás szőnyeg

Egy exkluzív szőnyeg a bejárati ajtónk elé. A természet átváltozásának szimbólumai, ezek a ragyogó molyok stílust és kecsességet kölcsönöznek ajtód dekorációjának. Szép részletekkel és kortárs színekkel ábrázolva, ez a természetes kókuszrostból készült szőnyeg kiváló tisztító képességgel rendelkezik. Rázd le, söpörd vagy porszívózd tisztára.

 

Dobd fel teraszod hangulatát, egy kültéri, mintás szőnyeggel.

Bogarak elleni takaró

Szia tavasz! Viszlát rovarok!

Ez az első ilyen jellegű rovarriasztó takaró bizonyítottan elriasztja az összes fajta rovart, beleértve a szúnyogokat, kullancsokat, legyeket, láthatatlanokat, hangyákat és más bogarakat. Az Insect Shield technológiával innovatív módon kialakított, a rovarriasztó a szövethez kötődik hosszú távú védelem érdekében.

Led hangulat világítás

Legyen szó vendégekről, vagy pihenésről, a világítás elengedhetetlen a kültéri terekben. 

Ha kisebb kültéri területtel rendelkezel, egy bisztró készlet kellemes kiegészítő, elegendő helyet biztosítva ülésre és beszélgetésre, ital vagy kis étkezés mellett.

Nagyobb területek esetén keress valami ilyesmit, mint ez a hat darabos összeállítás, amely egy nagyméretű szakaszos kanapét kínál bőséges ülőhellyel és egy asztallal. A kényelemre tervezett párnákkal és vízálló vázzal rendelkező készlet könnyen összeszerelhető, könnyen tisztítható és tartós.

Adj némi zenét a hangulathoz. Ez a letisztult és design-alapú asztali lámpa Bluetooth hangszóróként is működik, így elegáns módon illesztheted a zenét a kültéri életteredbe.

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések