menu
Ebben a szezonban Bonner visszatér a klasszikus Samba és SL72 futócipők sziluettjéhez, amelyek a duó népszerű FW20 és SS22 kiadásaiban szerepeltek.

Grace Wales Bonner igazi erővel rendelkezik. Miután korábban jamaicai focimez-kollekciót dobott piacra az őt illető márkán keresztül, úgy tűnik, hogy a londoni születésű divattervező nagyon hamar újra összeáll az Adidas-szal, ahogy betekintést nyerünk a közelgő Wales Bonner x Adidas FW23 megjelenésbe.

Újraértelmezve a mindenki által kedvelt Sambát és a rajongók kedvenc SL72 Knit modellt, mindkét cipő korábban szerepelt a hatalmas páros 2020-as őszi/téli és 2022-es tavaszi/nyári kiadásaiban.

Ezen konkrét verzióban a Samba bőrből készült és fényvisszaverő pisztolyfémben pompázik. Bonyolult varrás díszíti a három csíkos márkajelzést az oldalakon, valamint a sarokcímkét a hátulján.

Az óriási nyelv a retró focicipőkre utal, mindez pedig egy földszínű barna gumi középtalpon helyezkedik el, ami igen vintage hangulatot áraszt. Az SL72 Knit viszont két színkombinációban érkezik. Hálós alapra építve, vajpuha velúr panelek borítják az egészet a prémium hatás fokozására. Míg a barna pár az égett narancssárga kiegészítőkre voksol, a zöld pár ehelyett merész sárga árnyalatokkal kontrasztos, talán Wales Bonner karibi örökségére utalva.

A régi iskolai adidas cipők jelenleg komoly pillanatot élnek. Az olyan sziluettek, mint a Campus, a Gazelle és természetesen a Samba, lassan, de biztosan minden kollekcióba bekerülnek és úgy tűnik, hogy a hype vonat még egy darabig nem áll meg.

Nem sok minden ismert jelenleg a Wales Bonner x Adidas FW23 kollekcióról, de ami eddig látható, ezek lehetnek a 2023-as év kedvenc edzőcipői között. További színváltozatokat várnak bejelenteni hamarosan, tehát maradjatok figyelemmel, cipőrajongók.

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések