menu
A "Baby Shark's Big Movie!" című filmben Cardi újra eljátssza a Sharki B szerepét a tévéműsorból

Cardi B újra eljátssza a Sharki B szerepét a Baby Shark’s Big Show! című filmben a férje, Offset és a gyerekeik mellett.

A rapperek és lányuk, Kulture mindannyian szerepeltek a tévéműsorban, amely 2020 végén kezdett adásba kerülni.

A Variety értesülései szerint a trió újra eljátssza a Sharki B, Offshark és Kulture Sharki szerepeket egy új filmben. A pár második gyermeke, Wave is szerepet kap a filmben, mint Wavey Shark karakter.

Szinopszis a Baby Shark így szól: „Baby Shark találkozik egy Stariana nevű gonosz pop tengeri csillaggal, aki azt tervezi, hogy ellopja ajándékát, hogy uralja az összes víz alatti zenét, meg kell törnie a varázslatot, hogy helyreállítsa a tengerek harmóniáját.”

A film idén később fog bemutatkozni a Paramount+ csatornán, és más visszatérő hangokat is felvonultat a Baby Shark’s Big Show! sorozatból, köztük Kimiko Glenn, Luke Youngblood és Natasha Rothwell. Bár Cardi B filmhíre megerősítést nyert, a rapper nemrég cáfolta, hogy ő és együttműködő partnere, Megan Thee Stallion a főszerepeket szeretnék játszani a 1997-es B.A.P.S. című film modern feldolgozásában.

Cardi B megjegyzései B.A.P.S rendezője, Robert Townsend nemrégiben adott interjúját követték a Slash Film oldalán. "Olyan emberekkel találkoztam, akik azt mondták: 'Hé, szeretnénk egy új változatot csinálni'", mondta. "Megan Thee Stallion-tól kezdve Cardi B-ig mindenki azt kérdezi: 'Megcsinálhatnánk (a filmet)?'".

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések