menu
Lady Gaga mint Harley Quinn a "Joker: Folie Á Deux" című filmben készült szettfotókon látható, és biztosan hozza a karaktert.

Az Oscar-díjas Joker folytatása jól halad New York Cityben, és most már tudjuk, milyen kinézetre törekszik Gaga. Nyilvánvalóan alig várjátok a közelgő Joker folytatást, a Joker: Folie á Deux-t.

Valószínűleg különösen kíváncsiak vagytok arra, hogy Lady Gaga milyen alakítást nyújt Harley Quinn szerepében.

Nos, többé nem kell találgatni - a film jelenleg New York Cityben forog, és most megvan az első szettfotónk Gagáról, mint Harley-ről.

A képeken Gaga egy éles piros zakót visel, ami alatt egy sakktáblás fűző (?) látszik - és természetesen egy kis hagyományos bohóc sminkkel. Jól áll neki.

Gaga megközelítése Harley szerepében eléggé eltér Margot Robbie korábbi ábrázolásától - összehasonlításképpen, így nézett ki a 2020-as, egészen jó Birds of Prey című filmben:

Ha azonban kíváncsiak vagytok, Margot már jóváhagyta Gaga elképzelését.

"Nagyon boldoggá tesz" - mondta az MTV Newsnak, "mert kezdettől fogva azt mondtam, hogy azt szeretném, ha Harley Quinn olyan karakter lenne, mint például Macbeth vagy Batman, akiket mindig nagyszerű színészről nagyszerű színészre adnak át."

Meglátjuk, hogy Gaga hogyan teljesít, amikor a Joker: Folie Á Deux jövőre a mozikba kerül.

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések