menu
Bebe Rexha megosztotta új, közelgő albumának, a "Bebe"-nek a dalait, amelyen Dolly Parton és Snoop Dogg is szerepel.

Az új album, amely Rexha 2021-es "Better Mistakes" című lemezét követi, április 28-án jelenik meg, és tartalmazza az első kislemezt, a "Heart Wants What It Wants"-ot.

Az album megjelenése előtt Rexha megosztotta a 12 dalos lemezét, amelyen Snoop Dogg, Dolly Parton és David Guetta közreműködése is hallható. Snoop a "Satellite" című számon szerepel, Parton pedig a zárószám, a "Seasons" című dalban. Guetta közreműködésével készült a "I'm Good (Blue)" című szám.

Másutt Dolly Parton egy új rock and roll album kiadására is készül. A "Rock Star" című új lemezen olyan klasszikus dalok feldolgozásai lesznek hallhatók, mint például Prince, a Rolling Stones, a Led Zeppelin és a Lynyrd Skynyrd dalai.

Januárban Parton elárulta, hogy Paul McCartney, Stevie Nicks és Steven Tyler közreműködnek az albumán, míg a Mötley Crüe basszusgitárosa, Nikki Sixx is bejelentette, hogy szerepet vállal a lemezen.

Tavaly Parton azt mondta, hogy szeretné, ha Elton John is részt venne a projektben, miután elárulta, hogy felvette a 1974-es slágerének, a "Don't Let The Sun Go Down On Me"-nek a feldolgozását. Korábban a country ikon azt is elmondta, hogy szeretné, ha a Led Zeppelin Jimmy Page-je és Robert Plantje ismét együttműködne az albumon.

1. ‘Heart Wants What It Wants’
2. ‘Miracle Man’
3. ‘Satellite’ (featuring Snoop Dogg)
4. ‘When It Rains’
5. ‘Call On Me’
6. ‘I’m Good (Blue)’ (with David Guetta)
7. ‘Visions (Don’t Go)’
8. ‘I’m Not High, I’m In Love’
9. ‘Blue Moon’
10. ‘Born Again’
11. ‘I Am’
12. ‘Seasons’ (featuring Dolly Parton) 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések