menu
Selena Gomez arra kérte követőit, hogy "álljanak le" a halálos fenyegetések küldésével Hailey Biebernek a viszály miatt.

Az Only Murders in the Building sztárja péntek reggel elárulta, hogy a modell magán úton kereste meg őt a közösségi média állítólagos viszálya miatt.

"Hailey Bieber felkeresett engem és elmondta, hogy halálos fenyegetéseket és ilyen gyűlöletes negativitást kap," írta Selena az Instagram sztorijában. "Ez nem az, amit képviselek. Senkinek sem kell gyűlöletet vagy zaklatást megtapasztalnia. Mindig a kedvesség mellett érveltem, és tényleg szeretném, ha mindez abbamaradna."

A platformon követte is Hailey-t.

A 30 éves sztárt már évek óta összekapcsolják a kifutók sztárjával, mivel Hailey most Selena exe, Justin Bieber felesége.

Az elmúlt hetekben a rajongók drámát kreáltak a két sztár között, az internetezők találgatásai szerint Hailey és barátai TikTok videókban árnyékolták Selenát, és fordítva.

Bár pénteki bejegyzése az első alkalom, hogy Selena név szerint védi Hailey-t, úgy tűnt, hogy korábban ebben a hónapban a TikTokon is utalt a pletykákra.

"Kérlek, légy kedvesebb és figyelj mások mentális egészségére. Nehéz a szívem, és csak jót akarok mindenkinek. Minden szeretetem," írta a feliratban.

Februárban a közösségi média szünetében is utalt a drámára, megjegyezve, hogy "ez egy kicsit nevetséges" és "túl öreg vagyok ehhez".

Szeptemberben a Call Her Daddy podcastben való szereplésekor Hailey kijelentette, hogy "nincs személyes dráma" közte és Selena között, és elárulta, hogy beszéltek egymással azóta, hogy ő és Justin összeházasodtak 2018-ban.

"Ezért vagyok úgy, hogy ez mind tisztelet, mind szeretet," mondta Hailey.

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések