menu
A Wizz Air októbertől több járatot indít majd Budapestről, kilenc kedvelt desztináció felé növelve az elérhető repüléseket.

A Wizz Air légitársaság októberben újabb lépéseket tesz a budapesti járatainak bővítése terén, amelyekkel utasainak még több lehetőség nyílik kiválasztott úti céljaik elérésére.

 

A tervek szerint 14 új járat indul majd hetente a következő célpontokra: 

Abu Dhabi, Hurghada, Madeira és Tenerife repülőtereire, valamint Alicante, Madrid és Milánó városaiba.

Az új járatok száma jelentősen emelkedik, ami azt jelenti, hogy a Wizz Air utasai szélesebb választékot kínálnak maguknak a lenyűgöző desztinációk eléréséhez. Emellett az északi és európai utazók is könnyebben juthatnak el Bázelbe és Reykjavík-Keflavíkba.

 

Az egyiptomi Sharm el-Sheikh városa is közvetlenül elérhetővé válik Budapestről, heti két járattal. Ez különösen vonzó lehet azok számára, akik a napsütéses tengerpartokon szeretnék tölteni vakációjukat.

 

 

Az új járatok indulásának dátuma október 6., és a jegyek már most foglalhatók a Wizz Air hivatalos weboldalán és mobilalkalmazásában.

 

A Wizz Air büszkélkedhet egy 185 darab Airbus A320 és A321 típusú repülőgépből álló flottával.

 

Az előző pénzügyi évben a légitársaság összesen 51,1 millió utast szállított, ami azt mutatja, hogy népszerű választás az utazók körében. Az új járatok bevezetésével a Wizz Air továbbra is elkötelezett az utasok kényelmének és számos desztináció könnyű elérhetőségének biztosítása iránt.

 

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések